marcel30 2 Zgłoś post Napisano Styczeń 13, 2012 Nie otrzymałem jeszcze serwera ,a już mój optymizm zgasł .... Serwera dedykowanego jeszcze nigdy nie miałem ,ale chyba nie jest to normalne ,ze czekam na niego juz tydzień ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Edart 239 Zgłoś post Napisano Styczeń 13, 2012 trudno wyczuć, w zagramanicznych firmach zdarzało mi się czekać nawet 2 tygodnie, w Polskich dużo krócej, były nawet przypadki że poniżej 24h. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tym 205 Zgłoś post Napisano Styczeń 13, 2012 Wszyscy przestrzegali... ale nie... bo to wielka firma. Teraz ta wielka firma widzisz gdzie cie ma... 5 dni to stanowczo za długo, nawet jak na niemieckie warunki... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theONE 526 Zgłoś post Napisano Styczeń 13, 2012 trudno wyczuć, w zagramanicznych firmach zdarzało mi się czekać nawet 2 tygodnie, w Polskich dużo krócej, były nawet przypadki że poniżej 24h. W ECO Atmu masz serwer w momencie zapłacenia w payu, instalator potem system mieli w tle ale jak tego nie chcesz to kupuje się go tak szybko jak VPSa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach