Qbolezo 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 5, 2012 Witam, mam pewien problem - po kilku minutach na mojej stronie z filmami online zawiesza się filmy w playerze Flowplayer. Nie wiem czy to jest wina serwera na którym jest postawiona strona czy skryptu, ale skrypt raczej odpada. Odtwarzam przez niego filmy z megavideo, videobb, videozer i na wszystkich linkach jest to samo (zacina się film, widać tylko jak kręci się flash który buforuję i to wszystko) Proszę o porady i pomoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mSurf.eu Zgłoś post Napisano Styczeń 5, 2012 Player flowplayer potrzebuje czegoś zainstalowanego na serwerze, a nie jest domyślnie zainstalowane. Nie pamiętam już co, ale gdy używałem to np. nie działało przewijanie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qbolezo 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 5, 2012 Nie przypomnisz sobie co to było? Jeszcze jakieś pomysły od czego to może być? Osoba która trafnie wytypuje przyczynę na pewno zostanie nagrodzona ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qbolezo 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 5, 2012 (edytowany) Cisza? Edytowano Styczeń 5, 2012 przez Qbolezo (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mSurf.eu Zgłoś post Napisano Styczeń 5, 2012 A nie widać ;-)? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Infinity Tech 8 Zgłoś post Napisano Styczeń 7, 2012 Napisz do autora skryptu ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
leo15 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 8, 2012 Do autora? a po co wystarczy pomyśleć podaj poprawny adres na pw bo tamten nie działa zobaczę i może pomogę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
limes 27 Zgłoś post Napisano Styczeń 10, 2012 Witam wina może leżeć po stronie Twojego serwera. Otóż nic o nim nie napisałeś czy jest to serwer dedykowany lub vps, jaka jest jego konfiguracja? Hosting współdzielony nie musi spełniać warunków poprawnego działania skryptu, prostym rozwiązaniem jest np buforowanie filmu bezpośrednio z serwisów vb czy vz, mogę pomóć jak coś to posz na pw;) pozdrawiam JK Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach