Szymon 0 Zgłoś post Napisano Październik 8, 2004 Teraz trwa to ok. 5 minut, po tym czasie nieaktywnosci jestem rozlaczany, co jest troche denerwujace. Jak i gdzie to zmienic np. na 15 minut? I czy nie bedzie to mialo wplywu na bezpieczenstwo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość voytar Zgłoś post Napisano Październik 8, 2004 Teraz trwa to ok. 5 minut, po tym czasie nieaktywnosci jestem rozlaczany,co jest troche denerwujace. Jak i gdzie to zmienic np. na 15 minut? I czy nie bedzie to mialo wplywu na bezpieczenstwo? Wiesz w ogóle jaki masz serwer FTP? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szymon 0 Zgłoś post Napisano Październik 8, 2004 Mam standardowa konfiguracje, jaka daja w ServerMatrix, na rekomendowanym przez nich RedHat 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość voytar Zgłoś post Napisano Październik 8, 2004 Zgaduję, że jest to ProFTPD... Zajrzyj tu: http://proftpd.org/docs/directives/linked/...imeoutIdle.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozmu 0 Zgłoś post Napisano Październik 15, 2004 Zamiast zmieniać to na serwie możesz użyć odpowiedniej opcji w kliencie, wiele z nich ma funkcję "anti-timeout" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach