Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Styczeń 5, 2012 Czy macie jakieś sprawdzone agencje reklamowe? Szukam jakiejś firmy, która przeprowadzi kampanię reklamową dla mojego klienta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pietrovek 19 Zgłoś post Napisano Styczeń 5, 2012 (edytowany) Zależy jakiego formatu ta kampania ma być ale..Agencja Reklamowo Promocyjna "Empina" - Polecam Edytowano Styczeń 5, 2012 przez pietrovek (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość finlandia Zgłoś post Napisano Styczeń 5, 2012 D-Avenue Models http://www.facebook....22281394?ref=ts Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlueMan 69 Zgłoś post Napisano Styczeń 5, 2012 napisz do s90.pl - firma mojego znajomego Kontakt i zadanie kilku pytań nic nie kosztuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WKG 34 Zgłoś post Napisano Styczeń 5, 2012 Jaki przywidujesz budżet na taką kompanie reklamową bo od tego według mnie trzeba zacząć. Ostatnio dość często słyszałem na temat tej o to kompanii: adkontekst.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smoog 47 Zgłoś post Napisano Styczeń 5, 2012 Ale to tylko sieć afiliacyjna. Umożliwia zamieszczenie reklamy u wielu klientów podobnie jak w Google AdWords, ale nie poprowadzą twojej kampanii reklamowej. To nie agencja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WKG 34 Zgłoś post Napisano Styczeń 5, 2012 To zle zrozumiałem przepraszam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Styczeń 5, 2012 20k plnów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dees 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 5, 2012 Jeżeli chodzi o marketing internetowy to polecam agencję interaktywną Pride&Glory Interactive http://www.facebook.com/prideandglory Sopoko ludzie z wielką dawką mega pomysłów. Rezultaty ich pracy można łatwo sprawdzić w internecie, chociażby bardzo słynna "zakazana" reklama Tesco Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wojtek123 2 Zgłoś post Napisano Styczeń 5, 2012 Aktualnie najkorzystniej wypada arbomedia, największy target i najwiecej wydawcow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach