kaszub1136 109 Zgłoś post Napisano Styczeń 4, 2012 Cześć. Znacie może jakiś cms lub framework który ma prosty system templatek albo po prostu jedną główną do zmiany w indexie? Najlepiej aby nic nie trzeba było w nim zmieniać (tylko templatke) bo nie za bardzo lubie bawić się php. Ma też mieć prosty układ linków, najlepiej jak będzie tworzył dla osobnych stron katalog z plikiem index.html. ogólny efekt ma być taki: http://domena.pl/oferta/przedmiot/(index.html) Wszystkie moje strony są lekkie więc tak ma być też w tym wypadku, dla tego nie ma być to kombajn joomla ani wp tylko coś małego bo treść będzie zmieniana tylko na jednej podstronie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mSurf.eu Zgłoś post Napisano Styczeń 4, 2012 (edytowany) www.clear-php.com Od jakiegoś czasu autor się już tym nie zajmuje, przeszedł do innego projektu a gdy jeszcze pracował przy tym to tłumaczyłem to na francuski.. No ale co dobre szybko się kończy. Może się przyda. Edytowano Styczeń 4, 2012 przez mSurf.eu (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smoog 47 Zgłoś post Napisano Styczeń 4, 2012 Jak framework to polecam Symfony ma bardzo prosty system templatek i ogólnie fajnie się modyfikuje. Jak cms to podpasować powinien ci MODx, który też jest bardzo przyjazny i prosty w kodowaniu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Styczeń 4, 2012 Ja korzystam z Yii, bardzo prosty i fajny framework. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach