elcct 159 Zgłoś post Napisano Styczeń 3, 2012 Hej, Posiadam jedną stronę na OVH i tak ostatnio mnie zastanawiają "białe plamy" w statystykach serwera. Nikt z użytkowników to tej pory nie zgłaszał problemów i ja sam też takowych nie zauważyłem. Dlatego się zastanawiam, czy jest sens zawracać głowę supportowi ? Screen z ostatnich 24h Powinienem się tym martwić ? Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrys Zgłoś post Napisano Styczeń 3, 2012 A to sieć czy serwer ? Masz dodatkowe własne wykresy icmp/sieć ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elcct 159 Zgłoś post Napisano Styczeń 4, 2012 To jest serwer, na którym jest jedna strona. Jeszcze mogę dać taki - pakiety: Dziwne trochę... no ale nikt się nie skarży więc nie wiem czy to ma jakiś wpływ. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Styczeń 4, 2012 Ale to jest z mrtg z Managera OVH? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elcct 159 Zgłoś post Napisano Styczeń 4, 2012 Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Styczeń 4, 2012 To być może jest coś z ich zbieraniem danych, skoro Ty nie zauważyłeś żadnych przerw. Możesz się ich zapytać profilaktycznie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Styczeń 4, 2012 W przypadku przerw, na pewno ruch nie byłby taki równy po "luce" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nesti 67 Zgłoś post Napisano Styczeń 9, 2012 Mam to samo, serwer działa bez zarzutu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Biszkopcik 37 Zgłoś post Napisano Styczeń 9, 2012 OVH i białe plamy, skojarzenia po wejściu na forum pierwszorzędne. Nieźle poprawiłeś mi humor. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach