Gość thetox Zgłoś post Napisano Styczeń 3, 2012 Dysk przestał działac probowałem z tasmami przewodami zasilającymi i nic bios nie widzi dysku ani dysku nawet nie slychac, ale płytka pod dyskiem robi sie ciepła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Styczeń 3, 2012 Dysk się kręci ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość thetox Zgłoś post Napisano Styczeń 3, 2012 (edytowany) No jak go nie słyszę nie wydaje żadnych dźwięków to sie nie kręci, cisza z dyskiem kompletna. Edytowano Styczeń 3, 2012 przez thetox (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kombajn 1 Zgłoś post Napisano Styczeń 3, 2012 Jeśli stało się to nagle - szukaj używanej, ale sprawnej elektroniki do swojego dysku. Epizod przerabiany kilkakrotnie przeze mnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Ostrowski 593 Zgłoś post Napisano Styczeń 3, 2012 Zasilacz Ci już dysk sfajczył? Szybki jest, no ale ostrzegałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Styczeń 3, 2012 Jeśli stało się to nagle - szukaj używanej, ale sprawnej elektroniki do swojego dysku. Epizod przerabiany kilkakrotnie przeze mnie. Niech software sie jeszcze zgadza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość thetox Zgłoś post Napisano Styczeń 3, 2012 Zasilacz Ci już dysk sfajczył? Szybki jest, no ale ostrzegałem Tak się składa ze to inny komputer, nie ten co masz na myśli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Ostrowski 593 Zgłoś post Napisano Styczeń 3, 2012 Nie zmienia to faktu, że tam też na 90% siedzi coś co zasilaczem trudno nazwać, i zapewne dopomógł Ewentualnie masz po prostu pecha. Jaki to dysk? Model Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość thetox Zgłoś post Napisano Styczeń 3, 2012 (edytowany) Western Digital 500gb 32MB Cache Tylko tam zasilacz jest juz długo cały czas i dysk z 2 lata i nie bylo problemu dysk miał ze 3 BAD SECTORY Edytowano Styczeń 3, 2012 przez thetox (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Ostrowski 593 Zgłoś post Napisano Styczeń 3, 2012 Może nie wyraźnie napisałem, ale model mnie interesuje. Tylko tam zasilacz jest juz długo cały czas A co to zmienia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość thetox Zgłoś post Napisano Styczeń 3, 2012 W sumie co to zmieni ale masz całe zdjęcie http://img843.imageshack.us/img843/4843/p1010182f.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Styczeń 3, 2012 Caviar Green : ) ujdzie w ogóle 2009 rok, to już w sumie normalka, że może paść... postarzanie produktu się kłania, heh BTW. Ty to masz fuksa do komputerów... ; ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość thetox Zgłoś post Napisano Styczeń 3, 2012 Komputery same się trzymały zawsze, to mój drugi dysk, wcześniej to padł mi tez 500gb Dysk Seagate Barracuda, ale chwile po nim znalazłem info ze firma wypuściła ileś tam wadliwych dysków w tym był tez mój dokładny model. Najdłużej jaki mam dysk to Maxtor 160gb kupiłem go już chocho dawno dawno, i działa bez zarzutu, i nie ma bad sectorów. Tak skończył ostatecznie dysk http://img577.imageshack.us/img577/7461/p1010184w.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Styczeń 3, 2012 Maxtor rulz. A raczej ruled. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cabana 15 Zgłoś post Napisano Styczeń 4, 2012 Harkorowa ta metoda zabijania dysków Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach