peres.pro 9 Zgłoś post Napisano Styczeń 2, 2012 (edytowany) Witam, orientuje się może ktoś czy az.pl wydaje bez zgrzytów kod authinfo jeżeli się zarejestrowało domene pl za darmo ? Bo gdzieś na forum czytałem że rejestrator ma obowiązek nawet przy promocji wydać kod authinfo. Edytowano Styczeń 2, 2012 przez lanceq (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Styczeń 2, 2012 http://www.az.pl/domeny-regulaminy-promocje-domeny_pid_259.html 7. Wydawanie kodów AuthInfo dla domen polskich: Firma AZ.pl zgodnie z regulaminem NASK bezzwłocznie na żądanie wyda abonentowi kod AuthInfo dla domeny polskiej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dawid Sz. 98 Zgłoś post Napisano Styczeń 2, 2012 Wydają, za darmo, kod masz dostępny w panelu do pobrania w każdej chwili. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
peres.pro 9 Zgłoś post Napisano Styczeń 3, 2012 Niestety nie mogłem znaleźć kodu authinfo w panelu, mógłbyś mnie nakierować gdzie on jest ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Infinity Tech 8 Zgłoś post Napisano Styczeń 3, 2012 Napisz do supportu , prędzej Ci pomogą niż tu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Styczeń 3, 2012 glanpolnet nie byłbym taki pewny ; ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wood 173 Zgłoś post Napisano Styczeń 3, 2012 (edytowany) glanpolnet nie byłbym taki pewny ; ) Może być pewny. W AZ kody dostępne są nawet dla domen kupionych na promocji. Nikt nie robi żadnych problemów i nie wystawia żadnych dodatkowych faktur po przeniesieniu. Transfer przebiega bez problemu. Co do samego pytania gdzie to znaleźć. Teraz już nie mam tam żadnej domeny, ale z tego co pamiętam, to wchodzisz w "listę domen ...", tam wyświetla Ci się domena i masz różne opcje w wierszu, w którym masz nazwę domeny. Wchodzisz w szczegóły i albo kod jest widoczny od razu w tabelce albo trzeba jeszcze kliknąć któryś z przycisków na dole (z tego co pamiętam). Edytowano Styczeń 3, 2012 przez wood (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hd-it 18 Zgłoś post Napisano Styczeń 3, 2012 Kod Auth info jest zawsze dostępny. Klikasz na nazwę domeny i pokazuję Ci się tabelka z wierszem "auth". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Styczeń 3, 2012 wood chodziło mi o to, że szybciej mu odpiszą niż tu na forum znajdzie odpowiedź. Może i jest na liście - też o tym słyszałem, ale ja nawiązywałem do lipnego kontaktu z BOK AZ... heh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wood 173 Zgłoś post Napisano Styczeń 3, 2012 wood chodziło mi o to, że szybciej mu odpiszą niż tu na forum znajdzie odpowiedź. Może i jest na liście - też o tym słyszałem, ale ja nawiązywałem do lipnego kontaktu z BOK AZ... heh A przepraszam moje niedopatrzenie. A co do lipnego kontaktu to prawda. Czasami można odnieść wrażenie, że konsultant w ogóle nie wie o czym się do niego mówi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach