wesolak 7 Zgłoś post Napisano Styczeń 2, 2012 Witam, niedawno nabyłem w sumie przypadkowo domenę fb4.pl i chciałbym się dowiedzieć ile może być +/- warta? Miałem jedną ofertę za 150zł ale nie sprzedałem gdyż wydaje mi się, że może być warta nieco więcej. Jej plusy to napewno 3 znaki, które w niedalekiej przyszłości zapewne podskoczą (może nie tak jak 2 ale tanio nie będzie) i skrót fb co oczywiście każdemu się kojarzy z portalem, który obecnie zawładnął internetem. A co Wy o tym myślicie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mSurf.eu Zgłoś post Napisano Styczeń 2, 2012 Szczerze powiedziawczy, nawet na myśl mi nie przyszedł facebook... Jeżeli nie masz pomysłu na strone, i chcesz sprzedać samą domenę to nie jest ona zbyt wiele warta... Jeżeli jest z jakąś ciekawą trescią itp. to wtedy da rade trochę wyciągnać kasy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaszub1136 109 Zgłoś post Napisano Styczeń 2, 2012 jeżeli byłoby to 4fb.pl to już lepiej bo możesz na niej postawić stronę z dodatkami i apkami na facebooka ale z tym układem to raczej nic ciekawego poza tym że to 3 literki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konar 6 Zgłoś post Napisano Styczeń 3, 2012 jeżeli byłoby to 4fb.pl to już lepiej bo możesz na niej postawić stronę z dodatkami i apkami na facebooka ale z tym układem to raczej nic ciekawego poza tym że to 3 literki 3 znaki nie literki. Podobną kupiłem za 10zł na aftermarkecie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Styczeń 3, 2012 Wg mnie nic nie warta. Wpisz sobie w Google FB4, kompletnie nic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Ostrowski 593 Zgłoś post Napisano Styczeń 3, 2012 Miałem jedną ofertę za 150zł ale nie sprzedałem Dziwie się, że w ogóle ktoś chciał tyle za to dać Ta domena moim zdaniem nie ma wartości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jac9k 2 Zgłoś post Napisano Styczeń 18, 2012 myślę tak samo, domena bez wartości, sprzedałbym za te 150 zł bez wahania! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach