Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Styczeń 2, 2012 Dobry dzień, chciałbym się Was spytać czy znacie jakichś dostawców reklam, którzy akceptują portale typu autosurf? Mam konto w cpmprofit, ale oni niestety nie zezwalają umieszczania reklam na takich portalikach. Adsense odpada Dzięki! Pozdrawiam, Kacper aa! Wszystkiego dobrego w nowym roku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mSurf.eu Zgłoś post Napisano Styczeń 2, 2012 Ja używam AdTaily, i niezła sumka na miesiąc z tego wpływa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bigsmok Zgłoś post Napisano Styczeń 2, 2012 msurf a mozna wiedziec jaka to sumka, i z czego konkretnie... to tak dużo osób klika w twoje reklamy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mSurf.eu Zgłoś post Napisano Styczeń 2, 2012 Miesięcznie 3 cyfrowa, tak głównie z klików (mam kilka serwisów, nie tylko msurf.eu). Ale też duzo osób kupuje reklamy za dzień. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bigsmok Zgłoś post Napisano Styczeń 3, 2012 Ale ludzie zazwyczaji nie chętnie klikają w reklamy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mSurf.eu Zgłoś post Napisano Styczeń 3, 2012 Może nie chętnie, ale jak widzą "rabat 70% na to" "Coś o połowę mniej" to odrazu klikają. A gdy były reklamy opon, to męska część serwisu klikała. (O dziwo, mam dużo użytkowników po 30ce ;D) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach