WKG 34 Zgłoś post Napisano Styczeń 2, 2012 Tak jak w temacie, zakupie CMS hostingu najlepiej jak by to był hosting gier. Cena do 500zł Kontakt: mejl : zelankiewicz[malpa]op.pl PW: WHT Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
potty 36 Zgłoś post Napisano Styczeń 2, 2012 Tu troche drozej niz podales: http://revogames.accesto.pl/#Cennik.pl lub tez zobacz temat: http://forum.gamehostingtalk.pl/showthread.php?8197-Darmowy-Panel-Gier-FD-WWW. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WKG 34 Zgłoś post Napisano Styczeń 2, 2012 (edytowany) potty to pierwsze co podałeś to jest tak naprawdę tylko panel który posiadam. A co do CMS'a are nie jestem zainteresowany. Edytowano Styczeń 2, 2012 przez WKG (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MiSi3kK 16 Zgłoś post Napisano Styczeń 2, 2012 RevoGames 2 jest również z CMS - z tym, że przekracza budżet. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WKG 34 Zgłoś post Napisano Styczeń 2, 2012 (edytowany) Widziałem CMS RevoGames jest naprawdę dobry, lecz niestety przekracza nasz budżet. Osoby mające inne CMS proszę o zgłoszenie na mejl a na pewno się dogadamy. Edytowano Styczeń 2, 2012 przez WKG (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HOGAN 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 2, 2012 Widziałem CMS RevoGames jest naprawdę dobry, lecz niestety przekracza nasz budżet. Osoby mające inne CMS proszę o zgłoszenie na mejl a na pewno się dogadamy. mejl chyba chciales powiedzieć mail I nie wiem czy znajdziesz jakiś porządny cms do 500 zł bo tak na prawdę jeśli chcesz mieć porządny autorski cms pod hosting to cena przekroczy 1500 zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
potty 36 Zgłoś post Napisano Styczeń 2, 2012 Pamietaj o tym, ze cms musi byc zabezpieczony odpowiednio, a tani cms raczej taki nie jest, niestety. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WKG 34 Zgłoś post Napisano Styczeń 2, 2012 HOGAN, słowo "mejl" jest używane potocznie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mSurf.eu Zgłoś post Napisano Styczeń 2, 2012 mejl chyba chciales powiedzieć mail Jak już chcesz grać na słówka to chyba chciałeś powiedzieć e-mail. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach