zoxovsky 9 Zgłoś post Napisano Styczeń 1, 2012 Cześć ! Przenosiłem hosting www i po przenoszeniu nie wiem jakie są DNS tego hostingu więc coś tam poszperałem i było napisane 2 razy ns1 i ns2 itd.. więc wpisałem je do DNS na której kupiłem domene no i dziś wchodzę ale nie działa mi na Mozilli bo ją używam ale na Chromie działa elegancko i w tym jest problem że jak wpisuję na mozilla to wyskakuje takie coś: Not Found The requested URL /cgi-sys/defaultwebpage.cgi was not found on this server. Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. Apache/2 Server at center-shot.pl Port 80 o co w tym chodzi ? ;/ pozdrawiam i proszę o pomoc . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mSurf.eu Zgłoś post Napisano Styczeń 1, 2012 Spróbuj usunąć ciasteczka i pamięć podręczną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zoxovsky 9 Zgłoś post Napisano Styczeń 1, 2012 Ciasteczka wszystkie związane z frazą center-shot.pl usunięte ajak pamięc usunąć ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mSurf.eu Zgłoś post Napisano Styczeń 1, 2012 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zoxovsky 9 Zgłoś post Napisano Styczeń 1, 2012 dzieki masz + Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Styczeń 1, 2012 Wyczyść jeszcze DNS, menu start uruchom i wpisz cmd, a potem już w konsoli: ipconfig /flushdns Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach