kaszub1136 109 Zgłoś post Napisano Styczeń 1, 2012 (edytowany) Cześć. Szukam dość taniego hostingu 60zł/rok (oczywiście może być mniej ) pod jedną stronę opartą o skrypt php i bazę mysql, dwie strony statyczne html z ramką która odczytuje zawartość strony z VPSa. Transfer to myślę że 40GB/mc ale na pewno zużyję mniej, będzie kilka plików do ściągnięcia ale to znikome wartości, oczywiście wszystko legalne. Lokalizacja to najlepiej Polska, ale jak znajdzie się coś sensownego w DE to nie pogardzę. Zastanawiam się na castpol bo firma z mojej okolicy ale jednak ceny to trochę nie na moją kieszeń. Edytowano Styczeń 1, 2012 przez kaszub1136 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Igorek 26 Zgłoś post Napisano Styczeń 1, 2012 Ja ci polecam linuxpl.com bardzo dobra firma. Serwery w DE. Zapraszam do założenia konta z mojego Reflinka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Styczeń 1, 2012 Pogadaj z Miłoszem, na pewno przygotuje Ci odpowiednią ofertę. Za kilka dni uruchamiamy serwery także w Polsce, więc jakby nie było zapraszam do nas, u nas masz MZ ONE i 30 GB transferu na miesiąc. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Igorek 26 Zgłoś post Napisano Styczeń 1, 2012 Pogadaj z Miłoszem, na pewno przygotuje Ci odpowiednią ofertę. Za kilka dni uruchamiamy serwery także w Polsce, więc jakby nie było zapraszam do nas, u nas masz MZ ONE i 30 GB transferu na miesiąc. To widzę, że poszerzasz swoją działalność. Serwery w Polsce. Gratuluje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Styczeń 1, 2012 Tak rozdzielamy lokalizacje i będzie możliwość wyboru dla Polskiego klienta serwer w UK lub PL. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.biznes-host.pl 121 Zgłoś post Napisano Styczeń 1, 2012 Witaj. Zapraszam do skorzystania z usług firmy Biznes-host.pl W cenie 61 zl/rok masz 10 GB Miejsca i 50 GB transferu/miesiąc : http://biznes-host.pl/index.php?s=hosting-bh&rodzaj=bit W przypadku dodatkowych pytań zapraszam na PW lub pod bok@biznes-host.pl Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaszub1136 109 Zgłoś post Napisano Styczeń 1, 2012 (edytowany) @mzone: Kiedy dokładnie chcecie odpalić serwery w Polsce i gdzie będą się znajdować? Edytowano Styczeń 1, 2012 przez kaszub1136 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Styczeń 1, 2012 (edytowany) Serwer zostanie uruchomiony dosłownie za kilka dni, gdzie to powiem jak podpiszemy umowę, na razie jesteśmy w trakcie podpisania umowy (jest to jednak dość znana serwerownia). Przewidujemy zakończenie procedury i zakończenie przeniesienia niektórych kont do 15 stycznia, zobaczymy jak nam pójdzie. Edytowano Styczeń 1, 2012 przez www.mzone-net.eu (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dawid Sz. 98 Zgłoś post Napisano Styczeń 1, 2012 Polecam ViPower.PL Możesz też poczekać na Mzone - na pewno będziesz zadowolony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaszub1136 109 Zgłoś post Napisano Styczeń 1, 2012 Szkoda że dopiero za kilka dni bo nie mogę tyle czekać ze stronami offline w vipower mam vpsa i jestem bardzo zadowolony, ale chcę spróbować czegoś innego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
castpol.pl 6 Zgłoś post Napisano Styczeń 1, 2012 Witaj, Jesteśmy w stanie zaproponować Ci pakiet indywidualny, posiadający następujące parametry: 1 GB powierzchni dyskowej 40 GB transferu miesięcznego 15 kont FTP 10 baz danych na dyskach SSD nielimitowana ilość kont e-mail oraz domen 5% limitu CPU Za kwotę 60zł brutto rocznie. Posiadamy własne DataCenter umiejscowione w Tucholi, istnieje możliwość bezpłatnego 7 dniowego testu Pozdrawiam, Łukasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Styczeń 1, 2012 Szkoda że dopiero za kilka dni bo nie mogę tyle czekać ze stronami offline w vipower mam vpsa i jestem bardzo zadowolony, ale chcę spróbować czegoś innego Nie musisz czekać, Twoje konto zostanie przeniesione z serwera w UK do PL jak tylko uruchomimy nowy serwer w PL. Zapraszam do bezpłatnego testu usługi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Styczeń 1, 2012 Witaj, zapraszam do nas. Pakiet Medium spełnia wymagania :-). Usługi świadczymy w oparciu o markowy sprzęt zlokalizowany w Łódzkiej serwerowni. Webh.pl swoje usługi świadczy nieprzerwanie od 2007r. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaszub1136 109 Zgłoś post Napisano Styczeń 1, 2012 ok, posprawdzam wybrane oferty, za kilka dni odpiszę co wybrałem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HostingHouse.pl 7 Zgłoś post Napisano Styczeń 1, 2012 Zapraszam do HostingHouse.pl. Serwer srebrny w cenie 30 zł + VAT / rok spełni Twoje wymagania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość GrandBB Zgłoś post Napisano Styczeń 1, 2012 Zapraszam do Grand-Host.pl, możemy zaproponować 30% zniżki na dowolny pakiet z oferty Colors i Biznes Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach