outmc 1 Zgłoś post Napisano Grudzień 31, 2011 witam Interesuje mnie skrypt który sugeruje zmianę rozdzielczości ekranu. Przykładowo mam aktualnie rozdzielczość 800x600 , po wejściu na pewną stronę pojawia się komunikat sugerujący zmianę rozdzielczości na inną. Po zmianie rozdzielczości na sugerowaną komunikat już nie powinien się pojawiać. Nie mogę znaleść takiego rozwiązania. Bardzo proszę o pomoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Grudzień 31, 2011 Robisz to w javascript, odpowiada za to obiekt screen i odpowiednio: screen.width - szerokość screen.height - wysokośc Z tego pobierasz sobie aktualną rozdzielczość i wyświetlasz odpowiedni komunikat ale to już prosta sprawa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elcct 159 Zgłoś post Napisano Grudzień 31, 2011 Piszesz z lat 90 ? Ciekawi mnie zastosowanie czegoś takiego... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
outmc 1 Zgłoś post Napisano Grudzień 31, 2011 mogę prosić o kod ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach