outmc 1 Zgłoś post Napisano Grudzień 31, 2011 Witam Tak jak w tytule, czy jest jakiaś alternatywa dla formularzy google - darmowa oczywiście. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaPe 242 Zgłoś post Napisano Grudzień 31, 2011 www.jotform.com Darmowa do 100 przesłanych na miesiąc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inzaghi89 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 31, 2011 http://office.microsoft.com/pl-pl/ zapisuje wszystko na skydrive. Nie sprawdzałem z poziomu tej strony, ale z poziomu http://skydrive.com można. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaPe 242 Zgłoś post Napisano Grudzień 31, 2011 Office 365 nie jest darmowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inzaghi89 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 31, 2011 Nie o 365 mi chodzi, a o webową wersję na skydrive, która jest bezpłatna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
outmc 1 Zgłoś post Napisano Grudzień 31, 2011 nie widzę możliwosci tworzenia formularzy jak na google. za to co podał Aimer : www.jotform.com bardzo mi się podoba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaPe 242 Zgłoś post Napisano Grudzień 31, 2011 Sam korzystam i do tego w obsłudze łopatologiczne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniks 39 Zgłoś post Napisano Grudzień 31, 2011 Skorzystaj z www.jotform.com proste, wygodne i godne polecenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaPe 242 Zgłoś post Napisano Grudzień 31, 2011 Skorzystaj z www.jotform.com proste, wygodne i godne polecenia. Przecież o tym mowa jest wyżej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniks 39 Zgłoś post Napisano Grudzień 31, 2011 Eh, czyżbym już był w tego sylwestra w takim stanie że nie kojarzę... sorry od siebie chciałem dać poparcie co do www.jotfrom.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaPe 242 Zgłoś post Napisano Grudzień 31, 2011 Spoko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
outmc 1 Zgłoś post Napisano Grudzień 31, 2011 bo formularze google nie mają kilku potrzebnych dla mnie funkcji jak np upload załącznika Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
outmc 1 Zgłoś post Napisano Luty 17, 2012 Ponawiam prośbę : www.jotform.com nie działa . Jakieś propozycje ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniks 39 Zgłoś post Napisano Luty 17, 2012 Strona główna faktycznie nie działa, ale formularze kontaktowe działają i wysyłają wiadomości. Sprawdziłem mój formularz jest wszystko ok. Może poczekaj aż strona wstanie i wtedy spróbuj ponownie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Luty 17, 2012 Nie dzialalo jakies 2-3 dni - teraz juz jest ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
outmc 1 Zgłoś post Napisano Luty 17, 2012 co jakiś czas działa - nie działa ani strona ani formularz , ponawiam pytanie nad alternatywą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
McNeal 57 Zgłoś post Napisano Luty 17, 2012 Alternatywne to znaczy na Linux. Ma byc Linux a subiekt do tego celu jest zbyt rozbudowany i tylko pod win. Poza tym chce by działało online na Linux bo to problem by coś rozsądnego złapać a zupełnie nie wiem co może być dobrego w tejże materii na ten system. No i znów problem nie wiecie dlaczego apm nowego jajka Debiana nie działa poprawnie na nowych atomach ? Nie da się zrebocić systemu. System reboot , killuje all i wisi na koniec a haltowanie działa ok... w biosie zmieniam ACPI i nie daje rezultatu.. Na razie z jedną płytą mam problem i sprawdzę później inna wersję jajka ale coś mi się wydaje ze jakiś bug ma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
outmc 1 Zgłoś post Napisano Luty 17, 2012 McNeal chyba pomyłka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Luty 17, 2012 Admini jotform wysłali do wszystkich zarejestrowanych użytkowników maila o poniższej treści: Action Required: JotForm Forms on Your Website Because of a Godaddy suspension, our jotform.com domain is currently disabled. Since, we do not know when the issue might be resolved we recommend changing your forms from jotform.com to jotformeu.com. You can read more details in our blog. To make sure your forms continue operating, we have created new domains. Please change your form URLs on your web site from jotform.com to jotformeu.com. Here is an example: Before: http://www.jotform.com/form/123456789 After: http://www.jotformeu.com/form/123456789 You can find a more detailed how-to in our user guide. We have created this domain name for our European users. We will keep jotformeu.com permanently. So, you will not need to change your form URLs back. You can also use jotform.net domain. But, if your users are in Europe, we recommend using jotformeu.com. We are planning to point this domain to our servers in Germany. Thank you for your patience and understanding. Sincerely, JotForm Team http://www.jotform.net/contact Twitter: @JotForm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach