Pitu 160 Zgłoś post Napisano Grudzień 30, 2011 Witam Potrzebuję wymienić pieniądze z Moneybookers na mbank. Kwota 500-700zł. Jeżeli ktoś by chciał wymienić lecz na inny bank proszę również pisać, przelejemy przez bluecash (pokrywam prowizję). Co do prowizji na pewno się dogadamy. PW. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pienio69 4 Zgłoś post Napisano Grudzień 30, 2011 Napisz tutaj, ile taniej sprzedaż i czemu ich nie wypłacisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pitu 160 Zgłoś post Napisano Grudzień 31, 2011 Już nie aktualne. Chciałem otrzymać pieniądze przed poniedziałkiem. Wypłata z MB na konto trwa kilka dni, na kredytówkę jeszcze dłużej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
diaraf 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 1, 2012 To ja chyba mam jakieś szczęście bo jak zlecam wypłatę w dzień roboczy w nocy z MoneyB na mBank to mam tego samego dnia na koncie. Wiem że piszą od 2-5 dni no ale tak mam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Infinity Tech 8 Zgłoś post Napisano Styczeń 2, 2012 Wypłata Skrill na ING również na drugi dzień dociera. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach