HaPe 242 Zgłoś post Napisano Grudzień 30, 2011 Witam, Albo mi się już coś z głową dzieje, że zaczęło mnie to drażnić albo coś mi z Windowsem 7 zaczęło się dziać. Gdy wpisuję tekst np. w pasku adresu albo w szukajce w AQQ to kursor myszy przygasa co każde wpisanie litery (pokazuje się i ukrywa), nawet jeśli piszę słowo w sposób szybki to co każdą literę to robi. Problem nie występuje np. jeśli wpisuję tekst w formularzu na stronie www. Jakieś sugestie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SaVaGe123 21 Zgłoś post Napisano Grudzień 30, 2011 (edytowany) Nie tylko w windows 7 ale także i XP to nie wina oprogramowania daje sobie rękę uciąć że używasz Google Chrome a wcześniej po prostu nie zwracałeś na to uwagi ^^ Czemu się tak dzieje ?? Nie jestem pewien ale to prawdopodobnie to że google wyszukuje Haseł-Propozycji [PS] Nie masz innych zmartwień ? Edytowano Grudzień 30, 2011 przez SaVaGe123 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaPe 242 Zgłoś post Napisano Grudzień 30, 2011 Dzięki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach