adelard 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 29, 2011 (edytowany) Witam, przyznam że od przeglądania ofert mam już oczopląs dlatego potrzebuje rady i pomocy... Potrzebuje hosting (lokalizacja dowolna ale musi ping z Polski powinien być niski ) wirtualny/dedykowany managed w cenie do 30zł płacone miesięcznie. (Znalezienie managed jest chyba niemożliwe w tej cenie a wirtualki z tego co widzę nigdy nie występują w takim okresie rozliczeniowym). W celu hostowania 6-7 serwisów tradycyjnych serwisów WWW (w tym z dwa sklepy) które generują na razie zerowe obciążenie (łącznie 6-7GB/mc z perspektywami na dużo więcej). Moje wymagania: Nie na maszynie z "wypasionym" D525 10GB HDD (z możliwością podniesienia) ~40GB transfer (z łatwą możliwością taniego powiększenia o więcej) Żadnych głupich ukrytych limitów typu X subdomen, X maili, 5 baz sql Sensowne SLA a nie to co robi firma masternet na serwerze s5 Obsługa popularnego oprogramowania ioncube Możliwość zakupienia własnego IP i SSL Backup co jakiś czas Edytowano Grudzień 29, 2011 przez adelard (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Grudzień 29, 2011 To może ta oferta: MZ THREE lub MZ FOUR http://www.mzone-net.eu/index.php?d=kontawww_1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Grudzień 29, 2011 Witaj, zapraszam do nas. Pakiet Premium spełnia wszystkie Pana wymagania. Istnieje oczywiście możliwość płatności miesięcznych. Usługi świadczymy w oparciu o markowy sprzęt zlokalizowany w Łódzkiej serwerowni. Zachęcam do skorzystania z bezpłatnego okresu testowego. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
huan 18 Zgłoś post Napisano Grudzień 29, 2011 Witam, Może nasz pakiet power ( 30GB HDD, transfer 250GB/mc, brak limitów domen, subdomen, baz danych, skrzynek e-mail). Płatność miesięczna 18,90PLN brutto. Serwer w Niemczech (IP do testów: 176.9.50.21 ). Backupy wykonywane codziennie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dawid Sz. 98 Zgłoś post Napisano Grudzień 29, 2011 Jak płatność miesięczna to Mzone-net.eu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wood 173 Zgłoś post Napisano Grudzień 29, 2011 Jeżeli lokalizacja jest dla Ciebie odpowiednia, to polecam Mzone, na pewno będziesz zadowolony. Jeżeli konkretnie musisz ulokować się w Polsce to mogę polecić ionic.pl (pakiet Medium z oferty PRO) i do tego IP za 6zł netto/msc. Nie wiem czy w kwotę 30zł wliczasz koszt IP? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach