jareq 1 Zgłoś post Napisano Grudzień 29, 2011 (edytowany) Tak jak w temacie, szukam i znalazłem sporo różnych serwisów które oferują usługi typu VPN niestety nigdzie nie ma napisane jaką pulą adresów dysponuje użytkownik. Byłbym bardzo wdzięczny za wskazanie mi jakiegoś VPN który oferuje dużą pulę adresów do wyboru. Dla mnie liczy się tylko cena i pula ip. Bezpieczeństwo, prędkość(w granicach rozskądu oczywiście) nie ma znaczenia. Edytowano Grudzień 29, 2011 przez jareq (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jareq 1 Zgłoś post Napisano Grudzień 29, 2011 Gdyby kosztowało 5$ to nie miałbym takiego problemu Ale to kosztuje 10$ ;-) Troszke szkoda mi tyle kasy na taką usługę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jareq 1 Zgłoś post Napisano Grudzień 29, 2011 Tak rozumiem, z tym że ja nie potrzebuje takiej usługi aż na rok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pietrovek 19 Zgłoś post Napisano Grudzień 30, 2011 o hidemyass jeszcze nie tak dawno "było" głośno... http://webhosting.pl/HideMyAss.zdradzilo.swoich.uzytkownikow.Czy.VPN_om.i.proxy.nie.mozna.juz.ufac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jareq 1 Zgłoś post Napisano Grudzień 30, 2011 podbijam temat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach