Smoog 47 Zgłoś post Napisano Grudzień 28, 2011 Witam, mam dwie domeny .pl na sprzedaż. f1renault.pl oraz f1-renault.pl można sobie postawić fajny serwis z dwiema domenami bez obaw o plagiat. Domeny ważne gdzieś do połowy 2012. Jedna do maja a druga do sierpnia chyba. Były przedłużane już. Nie oczekuję za nie w sumie szczególnej ceny, pozbywam się bo już mi nie są potrzebne. Jeżeli ktoś jest zainteresowany to proszę oferty na: email: cyprian.barton@gmail.com telefon: 782171975 gg: 10209391 Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaPe 242 Zgłoś post Napisano Grudzień 28, 2011 A potem proces od firmy produkującej samochody... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smoog 47 Zgłoś post Napisano Grudzień 28, 2011 Nie koniecznie, zobacz ile for motoryzacyjnych i klubowych ma w nazwie domeny nazwę marki. I w takim razie nazwy F1 też nie mogłoby by być bo to nazwa własna Formula One Group Company. Stał wcześniej portal na tej domenie i nie było żadnych problemów, ale został sprzedany razem z inną domeną także teraz sprzedaję tylko te domeny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Grudzień 28, 2011 A gdzie słowo "f1renault" jest zarejestrowanym znakiem ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smoog 47 Zgłoś post Napisano Grudzień 28, 2011 Dokładnie, nie jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smoog 47 Zgłoś post Napisano Styczeń 13, 2012 Sprzedam za 100 zł obie. (cena przedłużenia i rejestracji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smoog 47 Zgłoś post Napisano Styczeń 20, 2012 (edytowany) Niech stracę, ale oddam za 50 bo nie potrzebuję ich i zalegają mi tylko. A jak ktoś przedstawi mi ciekawy pomysł na ich użycie wraz z jakimś planem realizacji to oddam za free. Edytowano Styczeń 20, 2012 przez Cyprian Bartoń (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smoog 47 Zgłoś post Napisano Luty 7, 2012 Oddam te dwie domeny za darmo pod ciekawy projekt. Nie są mi potrzebne. Przedłużone do maja także kupujący będzie miał sporo czasu aby wykorzystać i ewentualnie nie przedłużyć. Zainteresowani pisać na PW. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach