Alwaro 4 Zgłoś post Napisano Grudzień 28, 2011 Witam, jest jakiś generator do dodawania masowo artykułów do WoerdPress? Chodzi mi oto że chcę zasuć mój word... artami i szukam ale nie znalazłem nic co by do niego dodało masowo arty. Przykładowo mam na kompie w plikach txt 200 tekstów i on za mnie by wszystkie dodał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FriendlyHost.pl 22 Zgłoś post Napisano Grudzień 28, 2011 Skrypt w PHP w postaci pętli, który ładuje po kolei teksty do tablicy, a tablicę wrzuca do bazy MySQL WordPressa. Chyba najprostsze rozwiązanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Grudzień 28, 2011 Artykułu nie wrzuca sie do jednej tabeli tylko kilku (kategorie, itp.) więc Twoje rozwiązanie nie zadziała. Może takie coś http://wordpress.org...s/csv-importer/ by było przydatne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dawstaw 0 Zgłoś post Napisano Luty 7, 2012 DonPrecel ? + odpowiednie obróbka bazy danych:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alwaro 4 Zgłoś post Napisano Luty 13, 2012 regdos - bardzo dobry dodatek, sprawdza się jednak jak moim sofcikiem (Seo Leniviec) wygeneruje sobie hmm 30 artów to ładuje każdy po kolei. Nie znasz czegoś co ładuje masowo. Jakiś program na PC gdzie wprowadza się powiedzmy 20 adresów WP i wybiera się który katalog z artami ma załadować do danego precla.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
directoryseo.eu 0 Zgłoś post Napisano Marzec 9, 2012 Backlink generator jest bardzo prosty w obsludze ale nie dodaje wszystkiego automatycznie. Jest skuteczny ale niestety czasami dodane wpisy nalezy potwierdzic kliknieciem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach