Gość bigsmok Zgłoś post Napisano Grudzień 27, 2011 Witam, gdzie polecili byście zakup dozywotniej licencji directadmin internal znalazłem na serverini.pl za 129 zł choc nie wiem jak to dokładnie jest czy muszę zakupic u nich VPS/Dedyka aby otrzymać ....napisałem do nich emaila i czekam na odpowiedź ale może panstwo znają jakąś firmę która TANIO SPRZEDAJE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Grudzień 27, 2011 Internal kupujesz tam gdzie masz serwer. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaPe 242 Zgłoś post Napisano Grudzień 27, 2011 Firma ma nałożone limity tylko na swoje klasy IP? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bigsmok Zgłoś post Napisano Grudzień 27, 2011 No własnie raczej nie bo kiedys kupowalem na freecast i ustawiali tam gdzie ja chciałem (na zewnętrzne) ale ze podrozało to nie chce kupować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Grudzień 27, 2011 Tłumaczyłem ci na gg: Żadna poważniejsza firma nie zaryzykuje sprzedaży licencji internal jako external- jest to gra nie warta świeczki. Więc albo zmieniasz dostawce, albo kupujesz licencje w hitme (bo tam masz vps-a z tego co kojarze). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach