Tded 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 26, 2011 (edytowany) Witam. Gdzie znajdę Debiana Lenny z Fluxbox'a ? Byłem na stronie Debiana i nic, wujek Google tez milczy... Proszę o pomoc... Edytowano Grudzień 26, 2011 przez Tded (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tym 205 Zgłoś post Napisano Grudzień 26, 2011 Polecam http://bit.ly/tidlBo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tded 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 26, 2011 No jakoś Debiana Lenny tam nie widzę(jak widzisz to daj mi bezpośredni),przydał by mi się najlepiej 5.0, lecz nigdzie nie mogę go znaleźć, jak już to może być i ISO... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Grudzień 26, 2011 A pocóż Ci 5.0 skoro jest oldstable? Poza tym jest w drugim linku wiki z Debiana do fluxboxa. Postaw sobie czystego debiana i doinstaluj okienka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaPe 242 Zgłoś post Napisano Grudzień 26, 2011 Instalujesz Debiana i wgrywasz odpowiednie pakiety. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tded 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 26, 2011 (edytowany) Dobra, ściągam już Debiana 6, zainstaluje sobie podstawowe elementy i zobaczę co z tego wyjdzie, najwyżej spróbuje z czystym i jak mówicie zainstaluje tylko okienka. Mam słabego serwa i zobaczę czy uciągnie na niewielkich zasobach... Edytowano Grudzień 26, 2011 przez Tded (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach