HaPe 242 Zgłoś post Napisano Grudzień 26, 2011 Witam, Na laptopie mam Windows 7 Home Premium x64, w domu z Internetu korzystam po wifi, jednak czasami mam potrzebę skorzystać z sieci, gdy jestem poza domem. Używam telefonu i aplikacji Nokia Ovi Suite do łączenia się z siecią (mam miesięczny limit transferu danych). W jaki sposób mogę zablokować wszystkie aplikacje poza przeglądarką www do dostępu do Internetu, gdy łączę się przez modem GSM? Może istnieje jakiś firewall z możliwością tworzenia profili? Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Infinity Tech 8 Zgłoś post Napisano Grudzień 26, 2011 Z tego co kojarzę to windows 7 ma firewall "swój" i tam możesz zablokować łączenie wszelkich programów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaPe 242 Zgłoś post Napisano Grudzień 26, 2011 Wiesz, ale nie będę co przepięcie łącza modyfikował zasad firewalla. Poszukuję czegoś z profilami, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach