Szpadziu 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 24, 2011 Cześć. Chciałbym kupić domenę .pl na rok, znalazłem 1and1.pl - tam jest niby za darmo, ale czy trzeba odnowić ją na następny rok? Czy mogę po prostu z niej zrezygnować nic nie płacąc? W serv4web znalazłem ofertę, 15zł na początku 55zł na następny rok - takie samo pytanie, muszę odnawiać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Grudzień 24, 2011 1. Przeczytaj regulamin. 2. W firmach, gdzie pierwszy rok nie jest w niskiej cenie, w normalnych przypadkach nie musisz odnawiać domeny. 3. Po doładowaniu SMS skarbonki u nas kupisz domenę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bigsmok Zgłoś post Napisano Grudzień 24, 2011 W home.pl w ramach promocji możesz otrzymać domene .pl za Darmo bez zadnych zobowiązań. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maras 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 25, 2011 (edytowany) Tak samo w www.lh.pl. Darmowa rejestracja .PL jest jednak skierowana tylko dla firm. Edytowano Grudzień 25, 2011 przez maras (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Westbam 64 Zgłoś post Napisano Grudzień 27, 2011 Jeśli planujesz utrzymywać domene dłużej niż rok to proponuję ovh.pl - tani "start" (rejestracja) + odnowienie. Pozdrawiam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpadziu 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 2, 2012 Nie planuje przedłużać domeny na następny rok - poza tym, na home.pl nie ma możliwości zapłaty sms'em, tak samo ovh. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Styczeń 2, 2012 az.pl ma darmową domene bez przymusu przedłużania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach