Gość McN Zgłoś post Napisano Styczeń 26, 2006 http://allegro.pl/show_item.php?item=82441932 Telefon "Zadbany" w co nie wątpie a ile odsłon <wow> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
guci0 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 26, 2006 Jakos sie nie dziwie, ze tyle odwiedzin. Sam przez Twoj link trafilem tam drugi raz Mam takiego znajomego "kretyna", ktory siedzi i tylko takie bzdety z sieci rozsyla ... Dla mnie to strata czasu, nic wiecej Pozdr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Thomaszek 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 26, 2006 Tez juz drugi raz wchodzę na tą aukcje . Dobry sposób na reklame ktoś wymyślił . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
i 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 26, 2006 http://allegro.pl/show_item.php?item=82441932 ... ciekawe czy alarm wibracyjny ciagle w nim dziala ... (w nawiazaniu do zdjecia z podtekstem erotycznym) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Styczeń 26, 2006 Ja też drugi raz, najpierw na GG : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość McN Zgłoś post Napisano Styczeń 27, 2006 Wyświetleń: 300562 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Charlie root 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 27, 2006 drugi, irc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lizard 0 Zgłoś post Napisano Luty 25, 2006 buhauah:) swietna reklama, mowicie ze rynek stron ero upada? ty tylko dwie foty, a ile wejsc :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d 0 Zgłoś post Napisano Luty 25, 2006 buhauah:) swietna reklama, mowicie ze rynek stron ero upada? ty tylko dwie foty, a ile wejsc :-) Po co wyciagasz stare tematy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sbvc 0 Zgłoś post Napisano Luty 25, 2006 Czemu "stary temat"? Jest jak najbardziej aktualny. Został napisany ok. miesiąc temu. Na tym forum niektóre tematy aktywniały po półrocznej przerwie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lizard 0 Zgłoś post Napisano Luty 25, 2006 Po co wyciagasz stare tematy moze i nie najmlodszy, ale znalazlem go na drugiej stronie tego dzialu, nie zwrocilem uwagi na date... Zreszta, doputy aukcja sie wyswietla temat jest jak najbardziej aktualny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach