Gość bigsmok Zgłoś post Napisano Grudzień 23, 2011 Zakupiłem przez allegro 12 portali samoaktualizujących - postawiłem je na fakcior.pl i jest problem przy instalacji (pierwszy etap) fakcior.pl/instalator i jak kliknie sie dalej to ciągle jest sprawdzanie wymagań serwera... nie wiem co źrobić może wy znacie powód takie zachowania się... sprawdzałem na fhekko i freecast jednak dalej to samo. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Grudzień 23, 2011 ładujesz tam jakieś dwa JSy na których masz 404.. check.js i common.js Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bigsmok Zgłoś post Napisano Grudzień 23, 2011 To co mam w takiej sytuacji zrobic bo nie rozumiem troszkę :/ w instalator mam folder js ktory jest pusty.. a nie było do nich plików .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Grudzień 23, 2011 Albo zmienić ścieżki, bo może katalog js jest w głównym drzewie, albo wrzucić te pliki tam. A jak ich nie masz, to znaczy, że masz niekompletny skrypt. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach