Majka 57 Zgłoś post Napisano Grudzień 23, 2011 Wszystkim użytkownikom, moderatorom, administracji forum WHT firma MZone Group z okazji zbliżających się Świąt Bożego Narodzenia oraz nadchodzącego 2012 roku życzy dużo zdrowia i pogody ducha. Życzymy również mniej tych negatywnych emocji, a więcej zgody i budującej atmosfery, abyśmy mogli godnie i zgodnie żyć i pracować w nadchodzącym 2012 roku. Więcej uśmiechu na twarzy. Życzymy radosnych Świąt Bożego Narodzenia spędzonych w gronie najbliższych i Dosiego Roku! Życzenia składa: Właściciel oraz pracownicy firmy MZone Group Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Grudzień 23, 2011 Również wszystkiego najlepszego z okazji nadchodzących Świąt Bożego Narodzenia oraz do siego roku 2012 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elcct 159 Zgłoś post Napisano Grudzień 23, 2011 Dziękuję i nawzajem, szczególnie by mniej było tych negatywnych emocji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
potty 36 Zgłoś post Napisano Grudzień 25, 2011 Dziekuje i rowniez zycze wesolych! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dawid Sz. 98 Zgłoś post Napisano Grudzień 25, 2011 Również życzę wszystkim wesołych świąt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomiz 25 Zgłoś post Napisano Grudzień 25, 2011 to teraz czas na mnie : ) Wesołych i spokojnych Świąt Bożego Narodzenia, zdrowia, szczęścia oraz sukcesów w nadchodzącym roku życzy wszystkich użytkownikom wht oraz ekipie forum TOMIZ : D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Grudzień 25, 2011 Zaspamowałem kartką na Goldenie, to zaspamuję i tu, a co mi tam ; ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach