Groszeq 21 Zgłoś post Napisano Grudzień 23, 2011 Witajcie, Zleciłem pewnej osobie wykonanie cms'a. Jednak poszukuję osoby do przetestowania czy nie ma w nim dziur przez które ktoś może się dostać, bądź uszkodzić stronę. Więcej szczegółów omówimy na PW bądź Gadu Gadu: 9519319 Co do płatności tak jak pisałem wyżej dogadamy się. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Infinity Tech 8 Zgłoś post Napisano Grudzień 23, 2011 (edytowany) Eeee zły dział ? poproś o przeniesienie do Oferty Pracy / Zlecenia ... Edytowano Grudzień 23, 2011 przez glanpolnet (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Groszeq 21 Zgłoś post Napisano Grudzień 23, 2011 Nie zły dział, ponieważ nie wiem czy ktoś będzie chciał za to opłatę. A jeżeli, tak to jak najbardziej nie znam cen za wykonanie takiej usługi dodatkowo jak mam się rozliczać z daną osobą? Każdy potrafi powiedzieć, że dziur nie ma i będzie prosił o zapłatę za "stracony czas", a tak na prawdę nie sprawdził nic. Eeee zły dział ? poproś o przeniesienie do Oferty Pracy / Zlecenia ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Infinity Tech 8 Zgłoś post Napisano Grudzień 23, 2011 (edytowany) Uważasz , że sprawdzenie skryptu to strata czasu ? echm zapewne CMS'a pisała osoba ze zlecenia.przez*net troche zaufania ... zleć to profesjonalnej firmye np.SYS-COM Edit: dział jest zły kolego , to że są święta nie oznacza że prezent dostaniesz Edytowano Grudzień 23, 2011 przez glanpolnet (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Groszeq 21 Zgłoś post Napisano Grudzień 23, 2011 Uważasz , że sprawdzenie skryptu to strata czasu ? echm zapewne CMS'a pisała osoba ze zlecenia.przez*net troche zaufania ... zleć to profesjonalnej firmye np.SYS-COM Edit: dział jest zły kolego , to że są święta nie oznacza że prezent dostaniesz Yhm, od kiedy jesteśmy kolegami i przeszliśmy na Ty? Bo ja sobie nie przypominam takiego czegoś, w każdym temacie masz swoje 3 grosze i do każdego zwracasz się jak do kolegi. Nie powinno Cię to interesować kto pisał/pisze CMS'a. I nie napisałem, że to jest strata czasu, tylko ktoś może powiedzieć, że stracił czas nie znalazł dziur i chce zapłaty (nie udokumentowane sprawdzanie). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
slasar 7 Zgłoś post Napisano Grudzień 23, 2011 (edytowany) Yhm, od kiedy jesteśmy kolegami i przeszliśmy na Ty? Rzeczywiście, ja też bym za "kolegę" się obraził. Dla przykładu podam elektrodę, gdzie "kolega" jest raczej formą grzecznościową Edytowano Grudzień 23, 2011 przez slasar (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hdmagc Zgłoś post Napisano Grudzień 23, 2011 ktoś może powiedzieć, że stracił czas nie znalazł dziur i chce zapłaty (nie udokumentowane sprawdzanie). To jak to widzisz? Ktoś ma nagrać się kamerą? (mozesz stwierdzić że zmontowane) Może przyjechać do ciebie i będziesz z zegarkiem liczyć roboczogodziny? Żenada. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kafi 2425 Zgłoś post Napisano Grudzień 23, 2011 Yhm, od kiedy jesteśmy kolegami i przeszliśmy na Ty? Bo ja sobie nie przypominam takiego czegoś, w każdym temacie masz swoje 3 grosze i do każdego zwracasz się jak do kolegi. Od tego, że jesteśmy na forum dyskusyjnym, na którym taki slang jest niczym dziwnym. Jak sobie CB zainstalujesz i też ktoś się zwróci do ciebie z tekstem, że "miśki na drodze, uważaj kolego", to też będziesz się fochał, że przecież kolegą nie jesteś? Jeśli Jaśnie Wielmożny Panicz chce być obsługiwany jak Panicz, nie jak kolega któremu chce się choć troszkę pomóc, to musi udać się w garniaczku do Wielkiej Korporacji z odrobinką (~paroma tys.) mamony i tam będzie ich Panem i Władcą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
licytujkasepl 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 25, 2011 Kolego Groszeq Na dobry początek spróbuj dostępnych w sieci skanerów XSS i SQL Injection, np.: http://www.google.pl/search?q=xss+scanner http://maestro-sec.com/blogs/2008/10/top-15-sql-injection-scanner/ Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pajter 9 Zgłoś post Napisano Grudzień 25, 2011 Patrząc na Twoje podejście do tematu coś wątpie byś był w stanie zapłacić tyle by dostać dobrą usługę z raportem na koniec. Chyba, że sprawdzenie jakąś gotową aplikacją i raport wygenerowany tąże w 15 minut Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SaVaGe123 21 Zgłoś post Napisano Grudzień 25, 2011 Może więcej informacji, na jaką skale ma być ten portal. Może wtedy będzie łatwiej ocenić czy WARTO ? Jeśli programista zna się na rzeczy raczej nie pozostawiał dziur. Nie znam się na cenach ale jeśli PAN myśli że ktoś zrobi to za 50/100 zł i złoży raport to pozostawia wiele do życzenia... Sam nie testowałem ale nie gdzie widziałem parę PŁATNYCH programów z darmowych ja bym zrezygnował. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach