Gość mpm1122 Zgłoś post Napisano Grudzień 22, 2011 Witam poszukuję dobrego i taniego hostingu . Teraz mam w proserwer.pl , ale powoli już nie wytrzymuję generuję zbyt duże obciążenie . Wiec szukam nowego lepszego . Na stronie będzie 1 forum oparte o mybb serwis oparty o Wordpress i kilka prostych stron z samym html . Oczekiwania : POJEMNOŚĆ SERWERA: 5-10 GB TRANSFER MIESIĘCZNY: minimum 50 GB miesięcznie WŁASNY MAIL czyli jak wysyłam na pocztę to aby nie było czegoś takiego mpm***@gmail.com przez s60.proserwer.pl BAZY MYSQL : najlepiej nieograniczona ilość , ale tak z 15 powinno wystarczyć z panelem admina to myślę że Directadmin odpada wolę Cpanel . A tak ważne aby było coś rodzaju wirtualnego portfela oraz miesięczny cykl rozliczania . Jeśli już podajecie oferty to piszcie ceny brutto a nie netto. Dziękuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dawid Sz. 98 Zgłoś post Napisano Grudzień 22, 2011 (edytowany) Budżet? Polecam usługi Mzone-net.eu oraz ViPower.PL. Korzystam z obu firm i jestem zadowolony. Przystępne ceny i dobra jakość usług. Tylko w ViPower jest jednak DA. Edytowano Grudzień 22, 2011 przez Dawid Sz. (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Grudzień 22, 2011 WŁASNY MAIL czyli jak wysyłam na pocztę to aby nie było czegoś takiego mpm***@gmail.com przez s60.proserwer.pl To już nie wina serwera Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Grudzień 22, 2011 Zachęcam do skorzystania z naszej oferty. Proponuje podwójny pakiet medium (wszystkie parametry x2) za 100zł brutto rok w promocji (standardowo 200zł). Więcej informacji na naszej stronie Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mpm1122 Zgłoś post Napisano Grudzień 22, 2011 Cena tak około 100-120zł za rok . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Igorek 26 Zgłoś post Napisano Grudzień 23, 2011 Wejdź w mój reflink w stopce. Ja korzystam jestem bardzo zadowolony, żadnych problemów, miły support Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mpm1122 Zgłoś post Napisano Grudzień 23, 2011 (edytowany) A co myślicie o ofercie Biznes-host.pl a dokładniej opcja "standard" ? Ma wszystko czego oczekuję oprócz panelu , ale cóż czy warto się zainteresować tą firmą ? Edytowano Grudzień 23, 2011 przez mpm1122 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dawid Sz. 98 Zgłoś post Napisano Grudzień 23, 2011 A co myślicie o ofercie Biznes-host.pl a dokładniej opcja "standard" ? Ma wszystko czego oczekuję oprócz panelu , ale cóż czy warto się zainteresować tą firmą ? Warto. Ostatnio jakość usług w Biznes-host wyraźnie się polepszyła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mpm1122 Zgłoś post Napisano Grudzień 26, 2011 Dziękuję wszystkim za odpowiedź . Temat można zamknąć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach