mcbarlo 61 Zgłoś post Napisano Grudzień 22, 2011 Mam taka szybka propozycje. Moze warto byloby wrzucic gdzies z lewej widget AdTaily na tania reklame? Ja bym chetnie banerek kupil. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Grudzień 22, 2011 Lepiej zrobić własny system, nie opłaca się dawać im 30% za sklep z którego nikt nie korzysta. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mSurf.eu Zgłoś post Napisano Grudzień 22, 2011 Lepiej zrobić własny system, nie opłaca się dawać im 30% za sklep z którego nikt nie korzysta. Jak to nikt nie korzysta? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elcct 159 Zgłoś post Napisano Grudzień 22, 2011 No dokładnie, można postawić OpenX i proste UI do tego... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Grudzień 22, 2011 Przecież są boxy reklamowe na forum. Możecie wykupić miejsce: http://www.webhostingtalk.pl/page/reklama Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Grudzień 22, 2011 (edytowany) No wiesz MIłosz, nie każdego stać na taka reklamę. Myślę, że pomysł z tanią reklamą boxową byłby dobry. Z drugiej jednak strony forum jest tak zawalone reklamami, że nie ma gdzie to wstawić. Edytowano Grudzień 22, 2011 przez www.mzone-net.eu (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Grudzień 22, 2011 No ale chyba nie sądziłeś, że ktoś tu wstawi Adtaily 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Grudzień 22, 2011 Nie ja tu jestem od sądzenia 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Grudzień 22, 2011 Jak to nikt nie korzysta? Normalnie, na sprzedane kilka tysięcy reklam dwie sztuki zostały kupione przez sklep Adtaily, reszta była bezpośrednio przez formularz na stronie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mSurf.eu Zgłoś post Napisano Grudzień 22, 2011 U kogo? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Grudzień 22, 2011 Na różnych witrynach którymi administruje(ałem). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mSurf.eu Zgłoś post Napisano Grudzień 23, 2011 (edytowany) No to dziwne... Pewnie za wysokie ceny lub mało odsłon, bo ja np. nie narzekam na brak reklamodawców. Więc pisanie że używanie systemy którego nikt nie korzysta jest nie na miejscu. Edytowano Grudzień 23, 2011 przez mSurf.eu (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Grudzień 23, 2011 (edytowany) Za to chyba abyś ponarzekał na brak zrozumienia czytanego tekstu, bo piszesz bzdury kompletnie niemające się nijak do tematu. Zrobię wersję specjalną postu dla Ciebie Normalnie, na sprzedane kilka tysięcy reklam dwie sztuki zostały kupione przez sklep Adtaily, reszta była bezpośrednio przez formularz na stronie. Witryny na których korzystam z widgetu Adtaily zostało sprzedane kilka tysięcy reklam, z czego tylko dwie sztuki przez sklep dostępny na Adtaily.pl, reszta reklam została zakupiona przez formularz z widgetu Adtaily bezpośrednio na stronie. Edytowano Grudzień 23, 2011 przez xorg (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mSurf.eu Zgłoś post Napisano Grudzień 23, 2011 No to Ty piszesz bzdury bo mówisz że nikt nie kupuje przez sklep... Bo np. i mnie co druga wykupiona reklama to przez sklep AdTaily, i ja sam często kupuję właśnie przez ten sklep (zniżki etc) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Grudzień 23, 2011 Myślimy o tym na jednym z nowych modułów, tak więc stay tuned Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maq 73 Zgłoś post Napisano Grudzień 23, 2011 Do czego to doszło, użytkownicy domagają się większej ilości reklam... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Grudzień 24, 2011 No to Ty piszesz bzdury bo mówisz że nikt nie kupuje przez sklep... Bo np. i mnie co druga wykupiona reklama to przez sklep AdTaily, i ja sam często kupuję właśnie przez ten sklep (zniżki etc) Boże, do czego prowadzi brak argumentów do obrony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Edart 239 Zgłoś post Napisano Grudzień 24, 2011 (edytowany) a prawda jest taka że mniej znane strony mają większą ilość zakupów przez sklep, a te bardziej znane przez swoją stronę i nie wiem dlaczego wyszło jakieś twierdzenie tanich reklam z adtaily, przecież każdy ustawia swoją cenę, są po 50 gr. na dobę, a są i po 300 zł. na dobę, przecież nikt nie wstawi tanio bo to adtaily skoro może i ma chętnych klientów na większe stawki. Edytowano Grudzień 24, 2011 przez Edart (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elcct 159 Zgłoś post Napisano Grudzień 24, 2011 (edytowany) Reklamy AdTaily mają tę wadę, że mają zasięg tylko do strony na która się je wykupi. Przez co trzeba ciągle oglądać czy nie pojawiło się coś nowego w tematyce itd. Po dłuższym wykupywaniu reklamy na jednej stronie następuje saturacja - tj. nie przychodzi nikt nowy, a ludzie którzy już stronę znają klikają bo im się przypomni, albo z przyzwyczajenia. Dlatego mimo wszystko bardziej cenię sobie AdWords. Większy zasięg i efektywność. AdTaily jest ok do reklamowania startupów, kiedy nie ma się gotówki, ale do poważniejszych kampanii się nie nadaje. Edytowano Grudzień 24, 2011 przez elcct (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mcbarlo 61 Zgłoś post Napisano Grudzień 24, 2011 (edytowany) Masz jakies odniesienie AdWordsa do kampanii w sieciach reklamowych typu ArboMedia czy EvolutionMedia? Oplaca sie takie szerokie kampanie realizowac? Edytowano Grudzień 24, 2011 przez mcbarlo (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elcct 159 Zgłoś post Napisano Grudzień 25, 2011 Nie, tylko AdWords. Niestety nie mam tyle pieniążków na topienie w agencjach Ale z chęcią posłuchałbym co ktoś inny ma do powiedzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mSurf.eu Zgłoś post Napisano Grudzień 26, 2011 Boże, do czego prowadzi brak argumentów do obrony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wojtek123 2 Zgłoś post Napisano Styczeń 2, 2012 Podbijam, u mnie na 13 ostatnich kampani 10 kupione przez sklep. Seba, widocznie coś źle robisz Ty(przypuszczam zawyżoną cenę). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach