Radu5 3 Zgłoś post Napisano Grudzień 21, 2011 Witam dzisiaj postanowiłem sobie poszukać nowego hostingu, do tej pory miałem HOST1 za sms w uphost.pl który kosztował mnie 11,07 zł rocznie czyli bardzo malutko i to mi sie podobało, miałem chęć kupić właśnie dodatkowo HOST2 za 17,22 zł smsem. Lecz po dzisiejszym incydencie doszedłem do wniosku aby zmienić firmę hostingujacą. Teraz szukam firm które mniej więcej w tych cenach zaoferują mi podobne parametry. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dawid Sz. 98 Zgłoś post Napisano Grudzień 21, 2011 Nic porządnego nie dostaniesz za SMSa 10zł rocznie... Polecam mzone-net.eu, masz tam najtańszy pakiet za 6zł miesięcznie. Ew. ViPower.PL, ale tam musisz już zapłacić z góry na rok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HostingHouse.pl 7 Zgłoś post Napisano Grudzień 21, 2011 Witaj, Zapraszam do hostinghouse.pl - ze zniżką 50% (kod wyprzedaz2011) serwer brązowy kupisz w cenie 12,50 zł + VAT /rok. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Ostrowski 593 Zgłoś post Napisano Grudzień 21, 2011 Za taką cenę to kupisz hosting wart uphosta 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mSurf.eu Zgłoś post Napisano Grudzień 21, 2011 Może freecast.pl? Za taką cenę to kupisz hosting wart uphosta 1. Jako konkurencja nie wypada 2. Już ma tam kupione Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach