mentor92 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 21, 2011 Witajcie ! Mam do zaoferowania aktualne klasy videozer i videobb. Demko : http://omin24.pl Cena : 90 zł jeżeli 1 klasa | pakiet za 160 zł Jeśli u mnie kupisz , koszt aktualizacji wyniesie 40 zł. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maxon 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 21, 2011 (edytowany) Ja też posiadam klasy, i oddam wszystkie za 30zł. (videobb,videozer, videoweed, novamov,putlocker, megavideo) Pozdrawiam Edytowano Grudzień 21, 2011 przez Maxon (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Infinity Tech 8 Zgłoś post Napisano Grudzień 21, 2011 No to konkurencja przebiła pierwsza ofertę heh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mentor92 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 21, 2011 Ja też posiadam klasy, i oddam wszystkie za 30zł. (videobb,videozer, videoweed, novamov,putlocker, megavideo) Pozdrawiam Zapraszam do założenia swojego tematu. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach