cyprus 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 20, 2011 (edytowany) http://ipdomain.net możecie się rozejrzeć i dać znać co o nim myślicie? Wygrałem u nich bonus 50% zniżki na rok. zastanawiam się czy warto zainstalować tam swoją stronę. Piszą też coś o SEO ale nie wiem za bardzo o co chodzi. z góry dziękuję za opinie. Edytowano Grudzień 20, 2011 przez Miłosz usunięcie reflinka (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
smoko 9 Zgłoś post Napisano Grudzień 20, 2011 ferie się rozpoczynają to kombinatorzy się ujawniają ehhh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Infinity Tech 8 Zgłoś post Napisano Grudzień 20, 2011 Chociaż reflinka byś mógł nie wstawiać ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Grudzień 20, 2011 Przecież bez reflinka on by w ogóle tu nie napisał o tym "czymś"... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mSurf.eu Zgłoś post Napisano Grudzień 20, 2011 Co złego w refie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Grudzień 20, 2011 Co złego w refie? To, że chociaż mógłby zaznaczyć, iż jest to reflink. Poza tym zastanawia się czy wrzucać tam stronę, a już liczy na karmienie z PP. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mSurf.eu Zgłoś post Napisano Grudzień 20, 2011 Ale czemu ludziom przeszkadza że to reflink czy też nie? Dziwna mentalność Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Grudzień 20, 2011 Ja powinienem iść już spać czy naprawdę nie widzę tam żadnych danych kontaktowych ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mSurf.eu Zgłoś post Napisano Grudzień 20, 2011 Ja powinienem iść już spać czy naprawdę nie widzę tam żadnych danych kontaktowych ? Powinieneś iść spać w stopce po lewej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Edart 239 Zgłoś post Napisano Grudzień 20, 2011 Ale czemu ludziom przeszkadza że to reflink czy też nie? Dziwna mentalność ludziom nie przeszkadza reflink, ludziom przeszkadza jak ktoś próbuje "zarobić" a nie pisze o tym wprost, tylko pod jakimś innym pozorem liczy hmm... na przypadkowe kliki ? no i niestety zdecydowana chyba większość tubylców odbiera to jako niepoważne traktowanie, a że to nie jest forum łoneta czy innego rotwailera to takie zagrania tubylców drażnią Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach