www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Kwiecień 24, 2012 (edytowany) No nic dziwnego, że nie proszą, bo takowych nie wystawiasz. Nie jesteś vatowcem Może, aby było precyzyjniej: Invoice Niestety nie długo będziemy tacy szczęśliwi Niedługo będą trochę wyższe koszty. Edytowano Kwiecień 24, 2012 przez www.mzone-net.eu (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Edart 239 Zgłoś post Napisano Kwiecień 24, 2012 (edytowany) @ Edart - O 15:37 nie otrzymaliśmy żadnej odpowiedzi. Wysłałem również pytanie poprzez formularz kontaktowy na stronie szybki-serwer.pl i również zero kontaktu. Telefonu kontaktowego podanego na Waszej stronie www, również nikt nie odbiera. Poza tym wysyłka oryginału faktury pocztą tradycyjną była jednym z warunków nawiązania współpracy z firmą EDART (szybki-serwer.pl), i zostaliśmy zapewnieni że nie będzie to stanowiło żadnego problemu. Tak jak pisałem na forum, skoro nie dochodzi poczta z niewyjaśnionych przyczyn jak na razie, to proszę skorzystać z systemu ticketów w panelu klienta albo panelu serwera i już myślałem że po tej informacji uda się nawiązać kontakt ale jak widać niestety nie. O godzinie 16.22 doszedł do nas mail od Państwa, ale nie z przez system ticketów tylko wysłany przez formularz kontaktowy na naszej stronie, z podanym adresem kontaktowym tym samym na który jak widać nie jesteśmy w stanie odpisać. O godzinie 16.27 wysłaliśmy informację w panelu klienta aby się ktoś za jego pomocą z nami skontaktował, niestety też nic, Proszę się zalogować do panelu i z niego pisać bo inaczej to będziemy w nieskończoność pisać a efektu zero. Prawda jest taka że przed zakupem hostingu było z naszej strony zapewnienie że wyślemy FV pocztą i tak zrobiliśmy, skoro nie doszła to trzeba wyjaśnić. Mam nadzieję że tym razem uda się nawiązać kontakt. PS a pocztą poszła FV z pieczątką i podpisem niby nie trzeba i może "staroświecko" wygląda już, ale skoro się ostała z przed zmiany przepisów to przybić nie problem. Edytowano Kwiecień 24, 2012 przez Edart (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FireHost.pl&e-Cast.pl 11 Zgłoś post Napisano Kwiecień 24, 2012 Jak to się mówi, klient nasz Pan:) Jeśli tak ważna jest dla kogoś faktura w wersji papierowej i tłumaczenie nic nie daje to nie ma wyjścia, trzeba wysłać. Też mamy klientów, którzy nie mogą przeżyć bez papierowej faktury;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zetrox 15 Zgłoś post Napisano Kwiecień 30, 2012 (edytowany) Tak jak pisałem na forum, skoro nie dochodzi poczta z niewyjaśnionych przyczyn jak na razie, to proszę skorzystać z systemu ticketów w panelu klienta albo panelu serwera i już myślałem że po tej informacji uda się nawiązać kontakt ale jak widać niestety nie. O godzinie 16.22 doszedł do nas mail od Państwa, ale nie z przez system ticketów tylko wysłany przez formularz kontaktowy na naszej stronie, z podanym adresem kontaktowym tym samym na który jak widać nie jesteśmy w stanie odpisać. O godzinie 16.27 wysłaliśmy informację w panelu klienta aby się ktoś za jego pomocą z nami skontaktował, niestety też nic, Proszę się zalogować do panelu i z niego pisać bo inaczej to będziemy w nieskończoność pisać a efektu zero. Prawda jest taka że przed zakupem hostingu było z naszej strony zapewnienie że wyślemy FV pocztą i tak zrobiliśmy, skoro nie doszła to trzeba wyjaśnić. Mam nadzieję że tym razem uda się nawiązać kontakt. PS a pocztą poszła FV z pieczątką i podpisem niby nie trzeba i może "staroświecko" wygląda już, ale skoro się ostała z przed zmiany przepisów to przybić nie problem. Odpisałem na Wasz ticket 5 dni temu (26.04) i jak na razie cisza...czekam cierpliwie dalej, Mam nadzieje że odpowiedzi na tickety w panelu klienta, nie przestaną również dochodzić z niewyjaśnionych przyczyn Edytowano Kwiecień 30, 2012 przez zetrox (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach