zlotowinfo2 3 Zgłoś post Napisano Kwiecień 5, 2019 (edytowany) @mgdk wykorzystujesz sytuację, prawie 1:5? mam 469.56zł a ty "Proponuję 100 zł za całość - wkrótce i tak to wyłączą." nie pomyślałeś że mogę przenieść tam domeny na jeden rok? no chyba że hekko ci kazało wykupować, by ludzie nie zdążyli wykorzystać normalnie Edytowano Kwiecień 5, 2019 przez zlotowinfo2 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Janek2019 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 9, 2019 Osobiście jestem mocno negatywnie nastawiony do "super ofert", wole zapłacić raz stałą cenę, bez zniżek, bonusów itp. Przynajmniej wiem na czym stoję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maxi 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 8, 2019 I ja potwierdzam problemy z tym hostingiem. 2 strony z wizytami 500 UU dziennie i "przekroczenie zasobów" parę tysięcy razy przez ostatnią dobę ! Powiadomień zero, gdyby nie problem ze skryptami to w życiu bym się nie domyślił że coś jest na rzeczy. Odradzam ten hosting, jest coraz gorzej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gbbsoft 0 Zgłoś post Napisano Luty 5, 2020 Czy coś się w firmie Hekko.pl poprawiło od września 2019? Szczególnie w dziale VPS (WindowsServer)? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zlotowinfo2 3 Zgłoś post Napisano Kwiecień 30, 2020 27 kwi 2020 14:52 zlecenie transferu domeny 30 kwi 2020 16:24 wyimaginowana informacja o błędnym kodzie authinfo celowe działanie bym nie mogl punktów wykorzystać bo kończą się 30 kwietnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zlotowinfo2 3 Zgłoś post Napisano Maj 9, 2020 pandemia, leżą strony ich i użytkowników Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach