wlodziu 49 Zgłoś post Napisano Maj 9, 2016 Czy komuś dziś padła jakaś baza danych? Do jednej nie mam dostępu - brak połączenia z serwerem MySQL, druga śmiga. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Filip Nowacki Zgłoś post Napisano Maj 9, 2016 Mam dokładnie to samo, serwer baz danych się sypie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Filip Nowacki Zgłoś post Napisano Lipiec 8, 2016 TANGO DOWN Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bzaw 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 8, 2016 śmierć VPS o 16:05 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Filip Nowacki Zgłoś post Napisano Lipiec 8, 2016 Shared hosting i ich strona również Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Lipiec 8, 2016 Kochani - przepraszamy, aktualnie doświadczamy chwilowych problemów o charakterze sieciowym i pracujemy nad ich rozwiązaniem. Tak, że u nas chwilowo: zaciemnienie pomieszczenia, przejście na czerwone światło, wszyscy przy stanowiskach bojowych wpatrują się w ekrany i klepią w klawiatury. Działamy, wkrótce wszystko powinno wrócić do normy. No i udało się, wracamy do klasycznego oświetlenia, problem namierzony i unieszkodliwiony. Przepraszamy za chwilowe trudności tych z Was, którzy go doświadczyli, bo wygląda na to, że nie dotykał on wszystkich Użytkowników. A jeśli chodzi o źródło problemu... ekhm... jest już tam w drodze smutny pan w długim płaszczu. Zawsze nosi okulary przeciwsłoneczne, nawet w nocy. Nigdy, przenigdy się nie uśmiecha. I jakby to Wam powiedzieć... ten problem... hmmm... nie będzie się już raczej powtarzać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Filip Nowacki Zgłoś post Napisano Lipiec 8, 2016 Konkretnie, co się stało a nie jakiś pan w płaszczu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Lipiec 8, 2016 Filip, odrobina humoru nikomu jeszcze nie zaszkodziła Konkretnie to incydent miał charakter ataku, został odparty, więcej szczegółów na ten temat nie planujemy udostępniać Zapewniamy Cię, że możesz spać spokojnie, bo nasze służby czuwają i obojętnie, czy będzie to atak, awaria procesora, czy spanikowany kernel - zawsze będziemy reagować szybko i stanowczo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Filip Nowacki Zgłoś post Napisano Lipiec 8, 2016 Plus dla was Trzeba było od razu, że batman poleciał w waszą stronę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kotlet 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 29, 2016 (edytowany) Jak jest z reputacją serwerów e-mail? Dzisiaj są na liście:http://www.senderbase.org/lookup/ip/?search_string=188.116.19.90 Edytowano Wrzesień 29, 2016 przez Kotlet (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matmaxalez 0 Zgłoś post Napisano Październik 27, 2016 (edytowany) Nie działają mi strony na s55 (shared). Mam cloudflara i taką stronę mi pokazuje :/ Strona http://www.kmmanagement.be/ Edytowano Październik 27, 2016 przez matmaxalez (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Październik 27, 2016 Hmmm.. strona otwiera się prawidłowo... na przyszłość prosimy o zgłoszenie poprzez nasz BOK - dane adresowe na stronie są podane - to będziemy mogli od razy zdiagnozować Zapraszamy na https://www.hekko.pl/kontakt.html, bo trudno nam reagować na każdy wątek na forum tak szybko, jak byśmy chcieli. Pozdrawiamy! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
infolotnicze 5 Zgłoś post Napisano Listopad 16, 2016 Mam nadzieję, że zrobiliście już łatkę na system zakładania kont i informuje już użytkownika jakich znaków nie można używać w haśle bo nie każdy będzie miał tyle samozaparcia by próbować pół dnia, pisać na wsparcie i na końcu doznać olśnienia, że generator haseł keepassx ma ustawiony również na !@#$% Może jakiś pop up, albo opis, notka, wpis, co można a czego nie można? Wsparcie faktycznie w miarę szybko odpisuje, ale czasem po prostu wykonuj to o co prosi klient, a jak klient torba i nie daj boże sobie to uświadomi to trzeba odkręcać i można na czarną listę klientów bez krawata trafić. Przez telefon za to bomba! Dziś np. szybko został problem rozwiązany, Pan spokojny i po naprowadzeniu go na kierunek, który mi w mydevil.net podpowiedzieli udało się wszystko rozwiązać. Poczta ma na mail-tester.com 10/10 i o to mi chodziło. Oby nie było padów to widzę szerokie pole do przedłużeń i powiększeń powierzchni pod pocztę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
makosgsi 3 Zgłoś post Napisano Listopad 21, 2016 Niestety hekko od jakiegoś czasu ma spore problemy ze stabilnością, obecnie są problemy z bazami MySQL, jeśli jednak jest połaczenie z MySQL to wg. tools.pingdom.com strona wczytuje się 6-10sekund (waży 266KB). Więc poziom usług zszedł na psy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ded 8 Zgłoś post Napisano Grudzień 11, 2016 Ja przeszedłem z linuxpl do hekko na resellera i jakości się nie czepiam bo jest ok ale na odpowiedź z supportu się czeka a na linuxpl to chyba najdłużej kilka min mi się zdążyło a na GG od reki. Wysłane z 1+2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nikolaj 3 Zgłoś post Napisano Grudzień 11, 2016 "zamienił styjek siekierkę na kijek"coraz więcej jest złych opinii o H88 do którego należy także HEKKO Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
whomanista 1 Zgłoś post Napisano Luty 13, 2017 Testowałem tam hosting - serwer OK, szybki ale pomoc techniczna - bardzo słabo. Odpowiedzi mało kompetentne, trochę nie w temacie. Jesli ktoś nie jest specem, to odradzam, będzie musiał wynająć informatyka. Ale serwery ok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DaFFX 14 Zgłoś post Napisano Luty 13, 2017 Hosting mogę polecić wszystkim, przez pół roku ani razu strona nie leżała (oprócz floodów wysycających zasoby które zostały zablokowane kilka minut po kontakcie z supportem), strony działają szybko, litespeed robi swoje, szybko odpowiadają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kornelia 0 Zgłoś post Napisano Marzec 13, 2017 Także polecam hosting. Co prawda korzystam od niedawna, ale nie mam żadnych zastrzeżeń. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mruczek Zgłoś post Napisano Marzec 14, 2017 A ja nie polecam. Do tej pory płaciłem 53,20 za rok (jakoś tak mam w papierach, ze zniżką 13,5%), a teraz dostałem fakturę na 125,16 (niby ze zniżką 16%). Usługa dokładnie ta sama od wielu lat. Może i nawet bym u nich został (nawet po dziwnym wzroście ceny) gdyby nie panel, po prostu nie trawię już Direct Admina. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mondziu 2 Zgłoś post Napisano Marzec 14, 2017 A dla mnie DA jest najlepsze.Coś pokręciłeś. Wcześniej najmniejsze konto było za 5 dyszek, a to, do którego dawali domenę za free było za 8 dyszek. Ten wyższy pakiet mam. Zmienili cenę na 129, ale dali 2 razy więcej transferu. Który masz pakiet? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DaFFX 14 Zgłoś post Napisano Marzec 14, 2017 (edytowany) A ja nie polecam. Do tej pory płaciłem 53,20 za rok (jakoś tak mam w papierach, ze zniżką 13,5%), a teraz dostałem fakturę na 125,16 (niby ze zniżką 16%). Usługa dokładnie ta sama od wielu lat. Może i nawet bym u nich został (nawet po dziwnym wzroście ceny) gdyby nie panel, po prostu nie trawię już Direct Admina. Wiem ze jest cena promocyjna na 1 rok, ale takie cos? Napisz maila do nich Edytowano Marzec 14, 2017 przez DaFFX (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mondziu 2 Zgłoś post Napisano Marzec 15, 2017 Podaj jaki masz pakiet i co jest na FV. Nie masz czegoś dodatkowo? Jakieś wyższe parametry dla procka? Albo domeny nie masz na FV? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nysh 1 Zgłoś post Napisano Marzec 15, 2017 Pytanie do klientów hekko. Macie jakieś problemy z działaniem usług www ? Od jakiegoś czasu borykam się z tym problemem, został również zgłaszany ale nic nowego się nie dowiedziałem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mruczek Zgłoś post Napisano Marzec 15, 2017 Podaj jaki masz pakiet i co jest na FV. Nie masz czegoś dodatkowo? Jakieś wyższe parametry dla procka? Albo domeny nie masz na FV? Jak tak bardzo chcecie wiedzieć, to mam pakiet EasyReseller (bez PLUSA), którego co prawda już nie ma w ofercie, ale nigdy nie był oficjalne przez firmę zwiększony do EasyReseller+. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach