bermut 18 Zgłoś post Napisano Wrzesień 15, 2013 to sie po prostu robi przekazanie domeny na dwie rozne osoby (jedna to ty druga jest fikcyjna) w obrebie tego samego rejestratora jedynym problemem jest nieufność dziewczyny z boku-u to ona moze poprosić o xero, skan dowodu osobistego, jeżeli bedziesz się nazywał u rejestratora Józef Stalin albo Lech Wałesa to swoją drogą też da sie obejść (od czego jest słaba jakość xera oraz PS na wersji studenckiej) a tu mowa o tym żę można tanim sposobem zrobić sobie wiarygodny e-mail i naciągać ludzi na gazeta praca albo gumtree To ten co wpisze fake dane ucierpi, a usługodawca będzie miał to głęboko w ... Trzeba myśleć najpierw co się robi i jakie będą tego skutki, a do takich sytuacji nie dojdzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mrmater 0 Zgłoś post Napisano Październik 1, 2013 Korzystam z usług Hekko już kilka lat i muszę powiedzieć, że firma solidna. Stosunek jakość/cena wypada bardzo dobrze, no i kontakt z BOK jest na wysokim poziomie. Tak więc spokojnie mogę polecić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sur 0 Zgłoś post Napisano Listopad 22, 2013 Posiadam jedno konto w hekko (już leci drugi rok) i moja ogólna ocena shareda wynosi 8/10. @Hekko.pl Kiedy zostanie wdrożona możliwość logowania się po bezpiecznym SFTP? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mondziu 2 Zgłoś post Napisano Grudzień 2, 2013 Sur - a czemu nie 10 na 10? W zasadzie sam fakt, że siedzę u nich ze stronkami od początku, od kiedy zajmuję się stronami jest dobrym uzasadnieniem. Na żadnym innym hostingu nie przetrwałem aż tyle czasu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wlodziu 49 Zgłoś post Napisano Grudzień 2, 2013 Polecam firmę, jestem z nimi od czerwca 2012 roku. Bez żadnych problemów, beż żadnych timeout'ów. Ponadto zawsze na maila wpadnie jakaś fajna oferta, jakiś kod rabatowy. Obsługa miła i szybka w dodatku znająca się na rzeczy - w przypadku poprzednich firm był to kłopot. Polecam, wlodziu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mondziu 2 Zgłoś post Napisano Grudzień 9, 2013 Bywałem na hostingach, gdzie więcej płaciłem, a odpowiadano na pytania po kilku dniach. W Hekko odpowiedzi uzyskuję po kilku minutach, pomimo tego, że w sumie to ja śmieszne grosze płacę za to konto. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Grudzień 11, 2013 Ale lipa że teraz po dyszku nie można sobie doładować portfela... minimum 20 ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Grudzień 11, 2013 RafoX, nigdy nie można było. Ba, wcześniej była wyższa kwota - 50 zł. Ale to dawno temu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Grudzień 11, 2013 (edytowany) RafoX, nigdy nie można było. Ba, wcześniej była wyższa kwota - 50 zł. Ale to dawno temu. Serio? heh zdawało mi się że nie. Mam kilka złociszy w waszym portfelu chciałem doładować dyszkę żeby zakupić domenę. I teraz lipka Wydawało mi się że można było. Edytowano Grudzień 11, 2013 przez RafoX (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mondziu 2 Zgłoś post Napisano Grudzień 11, 2013 A to taki problem doładować dwie dyszki? Przecież kasa się nie zmarnuje. Nie wiem czy na to też obowiązuje, ale mam kod rabatowy - 15%. Jeśli chcesz to mogę ci go podać, bo na razie nic nowego nie będę kupował. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
club22 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 18, 2013 Mam 3 serwery w hekko i 1 w ich klonie noname coś tańśzego ale też wszystko fajnie działa, nigdy jeszcze nie pisałęm w żadnej srpawie do nich od 2 lat, nawet teraz wprowadzili normalną formę płątności a nie jakieś uzupłnianie przelewu w mbanku skryptem. Ogólnie polecam jak za tę kasę super oferta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mondziu 2 Zgłoś post Napisano Grudzień 20, 2013 Podejrzewam że chodziło ci o Jupe, co nie? Tam to już tak pojechali ze stawkami, że w sumie nie wiadomo za co się płaci, a wszystko śmiga tak samo pozytywnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Kwiecień 21, 2014 Heh google chyba przestało ich lubić zamawiałem domenę właśnie i takie coś : Ta wiadomość może stanowić próbę oszustwa. Istnieje podejrzenie, że konto nadawcy zostało przejęte i wykorzystane do wysłania złośliwych e-maili. Jeśli uważasz, że ta wiadomość jest podejrzana, zgłoś to nam i w miarę możliwości powiadom nadawcę przy użyciu metody innej niż poczta e-mail. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Kwiecień 21, 2014 Google ma swój świat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nowakareczek 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 21, 2014 Serdecznie ich Polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bastek 8 Zgłoś post Napisano Kwiecień 23, 2014 Aktualnie antywirus G Data blokuje ich główną stronę.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Kwiecień 23, 2014 bastek, możesz podać jakieś szczegóły tego rzekomego zagrożenia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bastek 8 Zgłoś post Napisano Kwiecień 24, 2014 (edytowany) Cały wczorajszy dzień byliście w filtrze G Daty, była tylko informacja *Strona zablokowana* Tak samo było z JotForm - każda strona z ich formularzem wykazywała zagrożenie. Edit Dzisiaj znowu problem po wejściu na zakładkę Płatności. Edytowano Kwiecień 24, 2014 przez bastek (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Kwiecień 24, 2014 Zmień oprogramowanie antywirusowe, te tańsze programy często pokazują fałszywe alarmy. Sprawdzałem tą stronę na Kasperski i Panda, żaden z nich nie wykazuje jakiegokolwiek niebezpiecznego kodu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bastek 8 Zgłoś post Napisano Kwiecień 24, 2014 Tak tylko informuję, bo ja miejscu hekko bym do nich napisał i zgłosił. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Kwiecień 24, 2014 NOD32 też nic nie wykrywa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Kwiecień 24, 2014 Norton też nic nie pokazuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bermut 18 Zgłoś post Napisano Kwiecień 27, 2014 (edytowany) Po przejęciu forum przez nazwa.pl i zmianach w regulaminie zdecydowałem się usunąć wszystkie swoje posty. Cześć. Edytowano Wrzesień 20, 2017 przez linoskoczek (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Kwiecień 27, 2014 (edytowany) Każdy antywirus pokazuje fałszywe alarmy Jakieś konkretne dane? choć moja opinia jest taka, że antywirusy i tak są zbędnym oprogramowaniem dla bardziej zaawansowanego użytkownika Bardziej zaawansowany użytkownik, jest to pojecie względne, jeśli Linux jest stworzony przez Ciebie samego, wtedy pewnie nie potrzebujesz antywirusa. Czytając Twoją wypowiedź powyżej raczej zalecałbym Tobie używanie nawet tych bezpłatnych antywirusów. To nie jest temat dotyczący antywirusów, więc nie róbmy OT. Edytowano Kwiecień 27, 2014 przez www.mzone-net.eu (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bermut 18 Zgłoś post Napisano Kwiecień 27, 2014 (edytowany) Po przejęciu forum przez nazwa.pl i zmianach w regulaminie zdecydowałem się usunąć wszystkie swoje posty. Cześć. Edytowano Wrzesień 20, 2017 przez linoskoczek (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach