sshd 127 Zgłoś post Napisano Listopad 10, 2012 (edytowany) Witam przejąłem freecast.pl. Większość usług zostaną przeniesione na własne serwery o czym zostaną klienci poinformowani. Klienci co mają wykupione licencje pozostaną bez zmian, ale już nie będą sprzedawane licencje DA internal poza firmę. Strona freecast będzie funkcjonować jako odrębna marka. @Kolopik - nic się nie zmienia z licencjami @Shk - były czasy iż człowiek sprzedawał ( każdy błądzi ) Edytowano Listopad 10, 2012 przez sshd (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Listopad 11, 2012 Zaczynam się bać o moją licencję DA ;// @Kolopik - nic się nie zmienia z licencjami U Miodka było tak, że licencje nagle wsiąkły w czarną dziurę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mati_290 Zgłoś post Napisano Listopad 11, 2012 (edytowany) Nom... To WIĄRZE to mnie rozbawiło. Mi się akurat 2 tyg. temu VPS skończył ale już mi nie potrzebny. No ciekawe jakie zmiany wprowadzą nowi właściciele. Ale najlepsze jest to: w dniu 12.11.2012 marka FREECAST.pl została sprzedana - coś takiego napisali. Już na zaś piszą "została sprzedana". Ale to pewnie dlatego, że ONI już ostatni raz do nas piszą. Żegnajcie admini, choć na infolinii ten gościu miał głos jak wieśniak, to nic - każdy jest sobą, grunt to być dla innych miłą osobą Edytowano Listopad 11, 2012 przez mati_290 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Listopad 11, 2012 z dniem 12 listopada marka FREECAST.PL została sprzedana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Listopad 12, 2012 Zamykam na prośbę PHU DIANET. Po całkowitej migracji do PHU DIANET powstanie nowy wątek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach