Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Grudzień 19, 2011 Moduł dodawania opinii o firmie: http://www.webhostingtalk.pl/opinie/dodaj_opinie/39-freecast-pl/ Profil firmy: http://www.webhostingtalk.pl/katalog/firma/39-freecast-pl/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
edekzkrainykredek87 9 Zgłoś post Napisano Styczeń 23, 2012 Witam. Postanowiłem skorzystać z tej firmy w postaci testów... bo sam chciałem sprawdzić jak to ona działa po tych różnych komentarzach no i muszę przyznać, że co niektórzy piszą tu bajki bo wszystko działa poprawnie i nie ma na co narzekać. Moja ocena to 9/10 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Styczeń 23, 2012 Z jakich usług dokładnie korzystasz? konto www, shoutcast, vps ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
edekzkrainykredek87 9 Zgłoś post Napisano Styczeń 23, 2012 Z jakich usług dokładnie korzystasz? konto www, shoutcast, vps ? najpierw www a teraz VPS bo wole samemu się bawić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tym 205 Zgłoś post Napisano Styczeń 23, 2012 Przecież edek to kumpel miodka... jak nie on sam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hgpanel Zgłoś post Napisano Luty 8, 2012 Przecież edek to kumpel miodka... jak nie on sam Ehhh jak ja cie człowieku nie lubię Odczem się od mojej osoby dobrze ? bo ja do Ciebie nic nie mam... jeżeli masz jakiś problem "bez obrazy majestatu" to wiesz.. są specjaliści na tym świecie i naprawdę potrafią pomóc panie wht pro .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Luty 8, 2012 Ehhh jak ja cie człowieku nie lubię Lepiej zajmij się rozkręcaniem nowego biznesu, a nie prywatnymi pojazdkami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Luty 8, 2012 Przecież edek to kumpel miodka... jak nie on sam Nie wiem co to za edek na pewno nie jest to miodek, nie zamierzamy sobie nabijać opinii o naszej firmie za pośrednictwem Damiana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiktor12348 12 Zgłoś post Napisano Luty 21, 2012 Odkupiłem serwer dedykowany. Wszystko przebiegło ok. Polecam ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Michael 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 14, 2012 Ja w swoim czasie zrezygnowałem z Freecast, skuszony ofertą Zyma Technologies. Teraz chyba do nich wrócę, bo ich oferta jest całkiem niezła i nie miałem z nimi żadnych problemów, co (jak przynajmniej z moich doświadczeń wynika) zdarza się rzadko. Polecam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sshd 127 Zgłoś post Napisano Sierpień 17, 2012 Ja ze swojej strony polecam, owego czasu musiałem skorzystać z vps i zakupiłem w tej firmie, wszystko w najlepszym porządku. Obecnie jeszcze mam kilka serwerów shoutcast i w tej cenie uważam iż jakość jest wyśmienita. Byle tak dalej. Polecam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Listopad 10, 2012 (edytowany) Freecast sprzedane Witamy Informujemy wszystkich naszych klientów, że z dniem 12 listopada marka FREECAST.PL została sprzedana firmiePHU DIANET wiarze się to również ze zmianą danych dotyczących wpłat za usługi. W kolejnych dniach otrzymają Państwo informacje drogą mailową o przeprowadzonych zmianach oraz w ciągu tych kilku dni mogą wystąpić problemy z dostępem do wszystkich usług. Mamy nadzieje, że współpraca z obecnymi administratorami marki FREECAST była owocna. Pozdrawiamy i życzymy zadowolenia z usług FREECAST.PL Edytowano Listopad 10, 2012 przez Kolopik (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Igorek 26 Zgłoś post Napisano Listopad 10, 2012 Jeszcze nie sprzedane, dopiero w poniedziałek będzie sprzedane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Listopad 10, 2012 Sprzedana z dniem dzisiejszym natomiast oficjalny start nowego własciciela w poniedziałek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tgx 575 Zgłoś post Napisano Listopad 10, 2012 (edytowany) No ale to tylko marka została sprzedana w poniedziałek Do czasu wygaśnięcia umów pomiędzy starym właścicielem a klientami wszelkie zobowiązania ciążą na starym właścicielu, no chyba że została dokonana cesja umów (oczywiście cesja została dokonana w poniedziałek ) Edytowano Listopad 10, 2012 przez tgx (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Listopad 10, 2012 Jeszcze nie sprzedane, dopiero w poniedziałek będzie sprzedane Tak czy siak zostanie przejęte. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tgx 575 Zgłoś post Napisano Listopad 10, 2012 (edytowany) del coś się kiełubasi Edytowano Listopad 10, 2012 przez tgx (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Listopad 10, 2012 (edytowany) Na wasze juz pytania dotyczace FREECAST bedzie odpowiadał nowy własciciel ja tylko tyle powiem sprzedaz firmy zakończona . Edytowano Listopad 10, 2012 przez R@fi (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bolek10 Zgłoś post Napisano Listopad 10, 2012 A jaka to konkretnie firma? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Listopad 10, 2012 "wiąrze" ? Z czym do ludzi ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Matmaxalez Zgłoś post Napisano Listopad 10, 2012 A jaka to konkretnie firma? PHU DIANET Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shk 51 Zgłoś post Napisano Listopad 10, 2012 PHU DIANET Czyli znając historię tej firmy - dopiero zaczynają się jaja... Przecież nie tak dawno ich klientów (i serwery) przejął krdc.pl, dla nie wtajemniczonych - mówię tutaj o zdalny.biz.pl. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Listopad 10, 2012 Zaczynam się bać o moją licencję DA ;// Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maly90 8 Zgłoś post Napisano Listopad 10, 2012 Korzystałem i dalej będę korzystał z tej firmy . Mam nadzieje ze będą wprowadzone nowe innowacyjne rozwiązania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Listopad 10, 2012 Teraz się skończy licencjowanie internal jako external Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach