banana2 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 19, 2011 Witam serdecznie, Poszukuję niewielkiej przestrzeni dyskowej, pod powstajace równie niewielkie portfolio. Wizualnie zbliżone np. do gibowski.pl, z tą różnicą iż zamiast flasha użyję html/css + jquery (lightbox lub coś działającego na podobnej zasadzie). Dlaczego tylko 50mb? Zdaję sobie sprawę iż całość zajmie "grosze", więc nie widzę sensu aby inwestować w setki mega czy też od 1gb wzwyż. Rozważałem darmowy serwer, ale to co mnie martwi to reklamy oraz ciągłość działania. Moje wymogi to możliwość podpięcia domeny oraz dostęp przez ftp. Bez mysql, php, aliasów pocztowych, wypasionych paneli administracyjnych i tak dalej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FriendlyHost.pl 22 Zgłoś post Napisano Grudzień 19, 2011 (edytowany) Witam, Zgłoś się do mnie na maila po darmowe konto: info@friendlyhost.pl Zapraszam do współpracy. Pozdrawiam, Bartosz Zięba Edytowano Grudzień 19, 2011 przez FriendlyHost.pl (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Grudzień 19, 2011 Mogę Ci zaoferować takie konto bezpłatnie na jednym z serwerów, na których utrzymuję strony swoich klientów. Są to stabilne maszyny "produkcyjne", gwarantujące wysoki uptime, stabilność działania, z szybkimi łączami. Do wyboru serwery w Niemczech i w Polsce, oba z panelem IspCP Omega. Odezwij się na PW. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HostingHouse.pl 7 Zgłoś post Napisano Grudzień 19, 2011 (edytowany) Witam, Zapraszam do nas. Korzystając z promocji dostępnej na WHT, serwer www Brązowy w cenie 12,50 zł + VAT /rok. Edytowano Grudzień 19, 2011 przez HostingHouse (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mSurf.eu Zgłoś post Napisano Grudzień 19, 2011 Możesz bez wachań wziąc od d.v ;-) Strona napewno nie zniknie z dnia na dzień. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Grudzień 19, 2011 No na pewno nie, serwery są "firmowe", więc nie ma obaw, że mi się znudzą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banana2 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 19, 2011 No na pewno nie, serwery są "firmowe", więc nie ma obaw, że mi się znudzą PM wysłane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach