Gość thetox Zgłoś post Napisano Grudzień 18, 2011 Klawiatura nie działa tzn działa ale tylko w systemie, podczas uruchamiania komputera nie trybi w calę i nie mogę przez to wejść do biosa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mSurf.eu Zgłoś post Napisano Grudzień 18, 2011 USB (przewodowo czy bez) czy PS/2? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość thetox Zgłoś post Napisano Grudzień 18, 2011 (edytowany) normalnie na kabel po staremu bez usb Edytowano Grudzień 18, 2011 przez thetox (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mSurf.eu Zgłoś post Napisano Grudzień 18, 2011 (edytowany) Patrzyłeś z inną klawiaturą (PS/2 lub USB)? Lub może coś w biosie pogrzebałeś wcześniej? Edytowano Grudzień 18, 2011 przez mSurf.eu (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość thetox Zgłoś post Napisano Grudzień 18, 2011 Dobra działa miałem podłączone omyłkowo pod wejście od myszki a byłem pewny ze dobrze podłączyłem ale się pomyliłem, tylko ze pod wejściem od myszki klawa w systemie działała, teraz podłączyłem jak trzeba i jest ok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
voti 19 Zgłoś post Napisano Grudzień 18, 2011 Dobre ,dobrze że poszedłeś po kabelku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach