BlanT 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 18, 2011 Prosił bym o ocenę Sieci serwerów www.cs-zoom.pl. Jest to sieć poświęcona grą Multiplayer jak na razie widzicie posiadamy serwery do gier Counter Strike 1.6 jak i MineCraft, lecz w przyszłości planujemy udoskonalić nasze forum oraz dodanie większej ilości serwerów gier. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Grudzień 18, 2011 Proponuję zoptymalizować trochę grafe... Forum wczytywało mi się 15 sekund z czego 10 pobierało grafikę Zmień obrazek SB dla niezalogowanych bo ucina 80% I jak dla mnie forum ma za dużo kategorii, forów i nowych userów może przyprawić o lęki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smoog 47 Zgłoś post Napisano Grudzień 29, 2011 Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group To ten skrypt się jeszcze stosuje? Jak zaczynałem zabawę w fora to był hitem (jakieś 6 lat temu). Potem jak zaczynałem zabawę z webmasterką (3 lata temu) był odradzany, ale dalej ponad połowa for była na Przemo. Ach.. jak widzę Przemo wciąż żyje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mSurf.eu Zgłoś post Napisano Grudzień 29, 2011 Cyprian, bo jest przystosowany pod fora o grach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smoog 47 Zgłoś post Napisano Grudzień 29, 2011 Hmm... przystosowany? Każdy można przystosować. A zobacz ile Przemo generuje zapytań do bazy przy odwiedzeniu samej strony głównej. Do tego zabezpieczenia sprzed kilku lat, gdzie można włamać się na konto admina forum dzięki tutorialom z YT. Z tego co wiem żadne aktualizacje już tam nie wychodzą. To nie jest dobry skrypt zdecydowanie pod żadne forum. Takie jest moje zdanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mSurf.eu Zgłoś post Napisano Grudzień 29, 2011 Powiedz mi tylko, jakiemu nastolatkowi sie chce od podstaw wszystko zrobić? Bo to głównie oni używają by przemo. Ściągają gotowy theme pod forum csowe i jazda! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dawid Sz. 98 Zgłoś post Napisano Grudzień 29, 2011 Przemo będzie królowało na takich forach jeszcze przez wiele lat... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mahomet91 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 6, 2012 (edytowany) Widzę iż kolega na swojej stronie trzyma ukradziony skrypt z mojego hostingu. bardzo nie ładnie, była już kiedyś o to sprawa, widocznie muszę ją potoczyć dalej. Mówię o www.serwery.cs-zoom.pl Cały spolszczenie i modyfikacje należą do mnie. Kolega się zgłosi albo będziemy to inaczej załatwiać <meta name="generator" content="www.csmonitor.pl"> [/color][/font] [font=arial, verdana, tahoma, sans-serif][color=#282828]<meta name="copyright" content="Powered by Csmonitor.pl"> [/color][/font] [font=arial, verdana, tahoma, sans-serif][color=#282828] Proszę o usunięcie moich modyfikacji i spolszczenia ze strony. Edytowano Styczeń 6, 2012 przez mahomet91 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach