www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Grudzień 22, 2011 Mzone może na dedyka : ) Tak, na 100 to być może Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Grudzień 22, 2011 Zrobi większy transfer to go wywalą z miejsca, potem przyjdzie na WHT z płaczem jakie to złe Home.pl go wywaliło bo doił łącze na max. Te bajery typu hosting bez limitu powinny być zabronione ustawowo bo potem są właśnie takie kwiatki że ktoś wierzy im na serio że nie ma limitu i doi łącze na maxa... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Grudzień 22, 2011 Oj nie zgodzę się. Jeżeli oferta "nielimitowanego" transferu jest przemyślana i dobrze zrealizowana od strony konfiguracji serwerów, a sam klient mieści się w limicie CPU to nie widzę powodu dla którego taka usługa miałaby być "zabroniona" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
furek 37 Zgłoś post Napisano Grudzień 22, 2011 (edytowany) Zrobi większy transfer to go wywalą z miejsca, potem przyjdzie na WHT z płaczem jakie to złe Home.pl go wywaliło bo doił łącze na max. Te bajery typu hosting bez limitu powinny być zabronione ustawowo bo potem są właśnie takie kwiatki że ktoś wierzy im na serio że nie ma limitu i doi łącze na maxa... Panie Putin zastanów się nad tym co piszesz. Bo po twojej wypowiedzi widać jak bardzo jesteś inteligenty. Skoro nie wiesz po co mi jest takie konto i na co , to dobra metoda dla Ciebie jest nie komentowanie. EDIT: Nie no ale tak na serio, to przeż mają takie pakiety. Ciekawe jak szybko furek wróci zapytać o inny hosting bez limitu... heh Nie wróci - A dlaczego? Bo to co potrzebowałem to dostałem. Edytowano Grudzień 22, 2011 przez furek (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Grudzień 22, 2011 Dostałeś - bardzo teoretycznie. Z podobnej oferty właśnie wynoszę jednego klienta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ToFFiK 33 Zgłoś post Napisano Grudzień 22, 2011 (edytowany) Dostałeś tylko to że widać w panelu satysfakcjonujące Cię dane, tak naprawdę w Home jesteś pixelami na ekranie gościa z BOKu... Edytowano Grudzień 22, 2011 przez ToFFiK (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach