Infinity Tech 8 Zgłoś post Napisano Grudzień 18, 2011 Czy ktoś z forumowiczów gra w pokera ? Sam gram od niedawna i jakoś powoli coś na plus znacznie wychodzę. W chwili obecnej dla zabawy gram , turnieje po 22-50 USD wpisowego raz lub dwa razy na tydzień. Na bwin ofc Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaPe 242 Zgłoś post Napisano Grudzień 18, 2011 Takie gry w Polsce przez Internet chyba są nielegalne? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Grudzień 18, 2011 Ja kiedyś grałem na wp ale teraz nie mam czasu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mSurf.eu Zgłoś post Napisano Grudzień 18, 2011 Takie gry w Polsce przez Internet chyba są nielegalne? Jeżeli serwery stoją za granicą gdzie jest to legalne, to i rozgrywka tam się odbywa ;-). Przecież policja nie będzie zatrzywała kogoś bo np. we Francji w pokera grał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Infinity Tech 8 Zgłoś post Napisano Grudzień 19, 2011 (edytowany) Ta ustawa która określa pokera to grube lobby ją forsowało a i tak nic im z tego nie przyszło , spora sumka rocznie przelatuje im koło nosa właśnie na grze online w pokera , gry hazardowe , itp. Ach wczoraj pierwsza wygrana 734 USD Taki prezent na święta się trafił Edytowano Grudzień 19, 2011 przez glanpolnet (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach