bubus 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 18, 2011 (edytowany) Witam. Poszukuję hostingu który spełnił by moje wymagania: Miejsce na dysku: 1 GB Transfer: 500 GB/mc CPU: 16% Entry Processes: 20 Baza danych: 100 MB Serwer musi wytrzymać ruch rzędu: 1 000 000 unikalnych odwiedzin miesięcznie 7 000 000 odsłon miesięcznie Będę wdzięczny za namiary. Edytowano Grudzień 18, 2011 przez bubus (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mSurf.eu Zgłoś post Napisano Grudzień 18, 2011 http://vihost.pl/hosting-www-biznes.php Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bubus 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 18, 2011 1 mln uników mieięcznie a 500 GB transferu? Ciekawe... Jaki masz budżet? Ta sprawa z powierzchnią dyskową jest coraz ciekawsza To są moje aktualne dane. 1 GB powieszchni itak nie jest przezemnie wykorzystywany w pełni. Co do uników i transfera nie wiem czy przy 1 mln 500 GB to dużo czy mało ale tyle u mnie jest. Uważam że do 500 zl ma rok to wystarczająca kwota na taki serwer, lecz jeśli sie mylę i nie znajdę to zapłaće więcej choć wiadomo pujde tam gdzie to samo dadzą w niższej cenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Grudzień 18, 2011 Proponowałbym dołożyć kolejne 500zł jeżeli faktycznie generujesz taki transfer i obciążenie. Może i coś znajdziesz, ale pewnie będzie to ciekawie działać :_) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach