Areczkii 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 18, 2011 Witam. Jaka firma oferuje usługi hostingowe w Atmanie? Za dużego pakietu nie potrzebuję, tylko pod amxbans dla serwera cs 1.6. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Areczkii 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 18, 2011 (edytowany) A po co akurat w Warszawie? Bo tak się składa, że usługi hostingowe w tej lokalizacji zazwyczaj są drogie ze względu na jakość. Pod amxbans w zupełności wystarczy zwykła lokalizacja, nawet Francja. Serwer cs mam w tej lokalizacji, a potrzebuję szybkiego połączenia z bazą. Obecnie posiadam amxbans w unixstorm w katowicach i są delikatne opóźnienia, które jako tako przeszkadzają w grze ze względu na nienatychmiastowe wczytanie banów z bazy. Chyba, że zmiana lokalizacji nie załatwi mojego problemu. Edytowano Grudzień 18, 2011 przez Areczkii (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wood 173 Zgłoś post Napisano Grudzień 18, 2011 Na tą chwilę na do głowy przychodzi mi megiteam.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach