Infinity Tech 8 Zgłoś post Napisano Grudzień 18, 2011 Ważne jest to kiedy dostałeś informacje od wierzyciela i kiedy dokonałeś spłaty , reszta nie ma żadnego znaczenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
outmc 1 Zgłoś post Napisano Grudzień 18, 2011 no to chyba już nie ma znaczenie że spłaciłem dług w ten sam dzień Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Infinity Tech 8 Zgłoś post Napisano Grudzień 18, 2011 W ten sam dzień ale po otrzymaniu wezwania ... to jest bardzo istotna informacja , nie ja ustalam prawo więc nie miej do mnie żalu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
outmc 1 Zgłoś post Napisano Grudzień 18, 2011 cesja to również wezwanie ? czy tylko informacja gdzie i komu mam zapłacić ? spłaciłem długu to powinna być cisza i spokoj.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Infinity Tech 8 Zgłoś post Napisano Grudzień 18, 2011 Ja się wyłączam , widzę że nie rozumiesz tego co Ci opisałem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
outmc 1 Zgłoś post Napisano Grudzień 18, 2011 staram sie to zrozumieć , dziwnie to wszystko ale mimo to dzięki za pomoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
outmc 1 Zgłoś post Napisano Grudzień 18, 2011 gdy sie dogadam z PD odnośnie spłaty a on poinformuje windykacje o spłacie to jest mozliwosc rezygnacji z cesji ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Infinity Tech 8 Zgłoś post Napisano Grudzień 18, 2011 Musisz zadzwonić do wierzyciela czy taka operacja jest u nich dopuszczalna lub sam ich regulamin poczytaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
outmc 1 Zgłoś post Napisano Grudzień 18, 2011 Stary PD twierdzi że wycofa windykację i cesje... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Infinity Tech 8 Zgłoś post Napisano Grudzień 18, 2011 No to sprawa załatwiona ? nie wiem jak wygląda kwestia firmy , która zlecenie dostała a teraz po ptakach dla nich. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
outmc 1 Zgłoś post Napisano Grudzień 18, 2011 no chyba tak, spłaciłem PD który mi udzielił pożyczki , ma wycofać windykację no i chyba tyle... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach