Pitu 160 Zgłoś post Napisano Grudzień 18, 2011 Witam Mam problem zmieniłem serwer VPS na inny, wszystko sobie przeniosłem. Mam jednak problem z jedną domeną, pomimo jej podpięcia w ISPConfig kieruje ona na domyślną stronę Apache. Domena isedo.pl DNSy z http://freedns.42.pl Inne podpięte domeny działają prawidło tylko ta nie działa. Czy ktoś może nakierować co może być nie tak, jakie pliki pomogą w znalezieniu problemu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pitu 160 Zgłoś post Napisano Grudzień 18, 2011 Nie mogę edytować, IP Serwera: 178.255.41.110 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Grudzień 18, 2011 Ta działa poprawnie, kieruje na podany przez Ciebie serwer. It works! This is the default web page for this server. The web server software is running but no content has been added, yet. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaszub1136 109 Zgłoś post Napisano Grudzień 18, 2011 Jeżeli będziesz miał kilka domen/stron/vhostów to łatwiej będzie ci się pracowało jeżeli pokierujesz strony na katalog /home/strony/wybrana_domena/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pitu 160 Zgłoś post Napisano Grudzień 18, 2011 VHost dla domeny jest, ISPConfig stworzył go normalnie. http://wklej.to/Rx3MI Dodam, że dodając www strona działa normalnie, bez kieruje na domyślny katalog. www.isedo.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pitu 160 Zgłoś post Napisano Grudzień 19, 2011 Problem rozwiązany. Błąd powodował ustawiony hostname isedo.pl na serwerze. Dzięki za pomoc @Miłosz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Grudzień 19, 2011 Problem rozwiązany. Błąd powodował ustawiony hostname isedo.pl na serwerze. Przy instalacji ISPconfig zapewne pobrał hostname i ustawił taki dla domyślnego vhosta. Dzięki za pomoc @Miłosz Nie ma za co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach