Infinity Tech 8 Zgłoś post Napisano Grudzień 15, 2011 Witam Ma ktoś do oddania albo sprzedania kupon adwords , kwota powyżej 200 zł. Ofc. kupon dla nowych kont. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Grudzień 15, 2011 http://allegro.pl/polskie-kupony-google-adwords-200-zl-kupon-200-i1999028275.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Infinity Tech 8 Zgłoś post Napisano Grudzień 15, 2011 Poszukuje bonów powyżej 200 zł , chyba że coś się zmieniło i dla Polaków już nie ma takowych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piotr GRD 608 Zgłoś post Napisano Grudzień 15, 2011 To ludzie nawet takie rzeczy kupują/sprzedają?... Na innych forach widywałem coś innego: "oddam kupon AdWords jak ktoś potrzebuje". Mam dwa konta Google Analytics, więc raz na kilka miesięcy takie dwa kupony do mnie docierają, jednakże nigdy tym nie zawracałem sobie głowy. Ale tylko na 200zł (po wpłacie własnej 20zł) widziałem. Nie wiem jak z kuponami z innych źródeł niż GAnalytics. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
darekm 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 16, 2011 Witam Ma ktoś do oddania albo sprzedania kupon adwords , kwota powyżej 200 zł. Ofc. kupon dla nowych kont. Pozdrawiam znajdzie się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach